Acoperis terasa retractabil

Lucrare executata la ultimul balcon din complexul New Town rezidence, Bucuresti. Am acoperit balconul cu sistemul de pergola retractabilă Persa. Avantaje obtinute de beneficiar: protejarea balconului de ploaie, zapada, umbrirea balconului pe timp de vara si ventilatia acestuia in zilele caniculare, prin retractarea panourilor partial / total.

Pergola este metalică cu lamele din aluminiu termoizolate. Se confecționează la comandă pe dimensiunea clientului. Structura din aluminiu cu stâlpi de susținere în partea din fața. Acoperișul este retractabil cu motor și telecomandă marca Somfy.

Pergola metalică se poate realiza la dimensiuni mari, un singur modul poate să acopere până la 80mp. Este rezistentă la zăpadă. Prețul se calculează pe dimensiuni.

One Response

  1. Acoperis retractabil din aluminiu pentru acoperirea teraselor în perioada de vară iarnă. Toate sistemele de acoperire prouduse de compania Eurotenda Paradise sunt retractabile și sunt acționate elctric cu motor și telecomandă. Acoperișul este format din lamele de aluminiu umplute cu spumă poliuretanică. Sistemul de acoperiș retractabil pentru terasă este realizabil la comandă. https://eurotenda.ro/acoperis-terasa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *