Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Investește în copertine retractabile de calitate la terasă sau la balcon

Copertinele sunt un sistem de umbrire folosit încă din antichitate. În Egiptul Antic ele fluturau în bătaia vântului atât de pe fațadele clădirilor, cât și prinse de tarabele comercianților. În Siria pe de altă parte, erau confecționate din covoare vechi, iar în Roma, sunetul lor, când voinicii sau gospodinele le băteau ca să le curețe de praf, era asemănat cu urletul tunetului.

Săpând adânc în izvoarele istorice, ajungem la concluzia că aceste pânze de o eficiență desăvârșită au fost alături de noi dintotdeauna. Iar dacă ne gândim la ce pot face ele atât pentru locuințele private cât și pentru afacerile de toate felurile, putem ușor să le înțelegem popularitatea.

De ce sunt importante copertinele pentru un hotel sau o pensiune?

#1 Umbra este un factor important pentru odihnă

Nu este plăcut să-ți petreci diminețile într-o cameră înăbușită de căldură, mai ales când vrei să te bucuri de vacanță. Iar dacă ați crezut că scăpați bazma curată ca patron de hotel sau pensiune în fața clienților pentru că le-ați pus la dispoziție aparate de aer condiționat, trebuie să menționăm faptul că o bună parte din români, dar și turiști de peste hotare, nu se dau în vânt după dormitul în curent. De aceea, ca ultimă și cea mai bună variantă pentru a deveni o gazdă model, nu vă rămâne de ales decât să investiți în copertine.

#2 Copertinele sunt o investiție care vă ajută să economisiți

Înainte să schimbăm subiectul, mai vorbim puțin despre aerul condiționat și cât de costisitor este prețul acestuia pentru un hotel sau o pensiune în sezonul de vară. Chiar dacă toate camerele sunt ocupate, iar turiștii nu ezită să vă caute, cheltuielile se adună și banii cu care rămâneți la final scad pe măsură ce temperaturile încep să urce. De aceea, dacă doriți să câștigați mai mult și să cheltuiți mai puțin, investiția în copertine este soluția. Ele vă pot ajuta să păstrați în interiorul camerelor o temperatură plăcută măcar în perioada dintre două rezervări și să economisiți la factura de curent.

#3 Copertinele oferă intimitate

Mai ales atunci când vine vorba de hoteluri și pensiuni, copertinele nu sunt doar un sistem eficient de umbrire, ci și un mod practic de a mai câștiga puțină intimitate. Spionatul vecinilor deranjează și mai mult în vacanță, mai ales pentru că este vorba de niște persoane necunoscute și de aceea, turiștii care vă calcă pragul apreciază copertinele retractabile și din acest punct de vedere. Oferiți-le copertine Eurotenda pentru ferestre și veți vedea că mulți din ei le vor ține trase chiar și atunci când soarele nu le dă bătăi de cap.

#4 Unii clienți nu vor decât soare, soare, soare

Este imposibil să vă mulțumiți toți clienții dacă nu dispuneți de un produs versatil. De aceea investiția în copertine retractabile pentru balcoane la fiecare cameră a hotelului sau a pensiunii dumneavoastră este cea mai bună variantă. În timp ce majoritatea preferă umbră în cameră pentru a se putea odihni până târziu dimineața, există și persoane care chiar și în concediu se trezesc odată cu primele raze ale soarelui și ar fi păcat să nu primiți și de la ele laude după sejur.

#5 Imaginea contează pentru un business

Că le folosesc sau nu, contează mai puțin. Ceea ce este important este că ele sunt acolo și îi impresionează pe turiștii dumneavoastră. Mai ales dacă este vorba de copertine retractabile casetate, sistemul lor de prindere dă exteriorului hotelului dumneavoastră un aer boem și multă eleganță. Iar acest lucru valoarează mult în ochii unui turist care știe că primul lucru pe care îl vor întreba prietenii și familia la întoarcere este: “și cum a fost hotelul la care ai stat?”

#6 În cele din urmă atmosfera valorează cel mai mult

Dacă alegeți culoarea potrivită, copertinele creează în interiorul camerei un ambient plăcut, în ton cu imaginea pe care vreți s-o dați afacerii dumneavoastră. De exemplu, puteți alege copertine bej sau gălbui pentru a crea o atmosferă caldă, sau copertine albastre dacă hotelul sau pensiunea pe care o dețineți se află undeva pe țărmul mării. Cu toate că la prima vedere par nesemnificative, aceste mici detalii lasă o impresie bună pentru turiști și totodată reprezintă motivul pentru care ei vă vor recomanda și mai departe.

Leave a Reply