Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Cort confecționat din Prelată Impermeabilă, pentru copertină, machiză

Dacă ești un antreprenor activ și țintești către extinderea propriei afacerii, mai mult ca sigur conștientizezi deja importanța spațiilor de lucru și a interacțiunii cu potențialii clienți. Majoritatea business-urilor profitabile nu stau ascunse după un IP de computer, ci ies în lume pentru ca oamenii să le cunoască și să le asocieze ideile de afaceri cu niște chipuri umane.

Închirierea unui spațiu comercial pe de altă parte, reprezintă o investiție substanțială, mai ales pentru antreprenorii la început de drum. Nu este simplu să plătești chirie și să obții toate autorizațiile necesare funcționării dacă business-ul tău nu a ajuns încă să se miște ca pe roate. Dar ca alternativă, poți suplini lipsa unui astfel de spațiu prin amenajarea unui cort, o achiziție profitabilă cu un raport calitate/preț excelent. Un cort se poate transforma rapid într-o rampă de lansare a afacerii tale, chiar dacă nu este vorba de un business din domeniul culinar.

Ca să ajungem pe aceeași pagină, hai să luăm un exemplu concret! Să presupunem că ești un organizator de evenimente, dar până în prezent nu ai deținut decât un website unde ți-ai promovat portofoliul și ai ținut legătura cu clienții tăi. Cum ar fi dacă de acum înainte ai participa la târguri și evenimente corporate în aer liber, potrivite specificului afacerii tale și ai da sfoară în țară despre acest lucru și pe internet? Comunitatea ta de susținători și fani, precum și de persoane curioase să descopere mai multe informații despre business-ul pe care îl deții s-ar putea mări exponențial, dacă le dai oamenilor șansa să te cunoască. De aceea, indiferent dacă activezi în mediul urban sau rural, te poți folosi de existența unui cort pentru promovarea afacerii tale și consolidarea relației cu potențialii clienți.

Cum să construiești un cort pentru afacerea ta?

Atunci când construiești un cort, mai mult decât forma și design-ul acestuia contează calitatea materialelor pe care le folosești. Pentru o construcție profesională din toate punctele de vedere, cel mai bine ar fi să utilizezi o prelată impermeabilă din gama Docril de la Eurotenda, confecționată din țesături rezistente, care nu se decolorează de la soare și te apără cu succes împotriva vântului și a precipitațiilor.

În ceea ce privește culoarea, pentru cortul tău este bine să alegi aceleași culori pe care le-ai folosit și pentru logo-ul firmei tale sau alte simboluri de identificare pentru ca cei care te cunosc din mediul online să te poată recunoaște ușor și în realitate. Gama Docril de la Eurotenda este disponibilă într-o paletă impresionantă de culori și modele pentru prelatele impermeabile cauciucate astfel încât este imposibil să nu găsești ceva care să se potrivească la fix cu specificul firmei tale.

Prelatele impermeabile Eurotenda se folosesc pentru confecționarea diverselor sisteme de umbrire și sunt făcute special pentru a rezista afară, în orice condiții. Ele au o durată lungă de viață și din acest motiv, pot fi folosite pentru fabricarea multor obiecte cum ar fi umbrelele de soare pentru plajă, șalupelor, copertinelor, marchizelor sau chiar pavilioanelor.

Cum să folosești un cort pentru promovarea afacerii?

Bunurile unei afaceri, activele sale, dacă sunt exploatate inteligent, pot deveni la fel de valoroase ca un angajat cu experiență. În timp ce oamenii vin și pleacă, activele rămân mereu acolo și pot fi folosite ori de câte ori este nevoie de ele. De aceea, și în cazul cortului, pentru a se profita cât mai mult de investiție, odată ce ai intrat în posesia construcției respective este bine să te interesezi de toate evenimentele la care poți participa.

La un târg de exemplu, mai ales dacă majoritatea celorlalți participanți nu dispun decât de mese și scaune, cu un cort profesional confecționat din materiale de cea mai bună calitate poți să ieși în evidență într-un mod pozitiv.

Mai mult, în perioadele în care nu îl folosești, dacă nu ai atașat însemnele companiei tale pe cortul pe care îl deții, îl poți închiria altor agenți comerciali reușind astfel să amortizezi și mai rapid investiția făcută în confecționarea sa.

Mai ales în contextul actual, estimăm că cererea pentru corturi și alte tipuri de construcții similare va deveni tot mai mare din cauza restricțiilor impuse de lege pentru păstrarea distanței în locurile publice. De aceea, chiar dacă nu ai plan să participi la foarte multe târguri și evenimente în viitorul apropiat, poți transforma un cort într-o metodă de câștig suplimentar.

Leave a Reply