Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
3 Soluții de acoperire retractabile, asemănările și diferențele dintre ele

La Eurotenda punem la dispoziția clienților noștri o gamă variată de soluții de acoperire a balcoanelor și teraselor care se pretează și pentru alte tipuri de construcții din spațiile exterioare. Cele mai populare produse din oferta noastră sunt pergolele, copertinele și foliile PVC cu ajutorul cărora se pot izola diferite construcții atât în lateral, cât și în partea superioară, la nivelul acoperișului. Iată ce presupune fiecare din aceste dispozitive și care sunt asemănările precum și deosebirile dintre ele.

Pergole retractabile

Pergolele retractabile Eurotenda sunt un tip de pergole bioclimatice, fabricate din aluminiu, care se pot monta pe orice fel de construcție, chiar dacă este vorba doar de un simplu zid. Aceste pergole, la fel ca și celelalte două tipuri de produse pe care le vom prezenta în continuare, dispun de sisteme speciale cu ajutorul cărora se pot retracta astfel încât să lase spațiul complet liber în timpul zilelor cu vreme frumoasă. Pergolele noastre fac față cu brio intemperiilor vremii și sunt la fel de eficiente ca un acoperiș obișnuit atunci când sunt montate de exemplu la un balcon de la ultimul etaj sau o terasă descoperită.

Copertine retractabile

Fabricate din materiale textile premium, copertinele retractabile Eurotenda țin la distanță razele de soare ultraviolet, protejând astfel cu succes pielea, dar și obiectele care se pot deteriora din cauza expunerii îndelungate la soare. În plus, ele sunt disponibile într-o gamă foarte variată de culori, putând fi astfel alese în funcție de preferințele cumpărătorului, dar și de culoarea fațadei construcției la care sunt montate. Copertine retractabile Eurotenda se pot monta la ferestre sau deasupra ușilor având mai multe poziții de deschidere în funcție de mecanismele cu care sunt dotate.

Rulouri retractabile

Rulourile retractabile Eurotenda sunt de fapt niște folii din material PVC care se montează în general la balcoanele deschise, în loc de geamuri termopan, sau la terasele cafenelelor sau restaurantelor. Ele țin la distanță precipitațiile și în plus, pentru că sunt foarte ușoare, nu presupun obținerea unei autorizații chiar și în cazul în care sunt montate la construcțiile unde nu este permisă închiderea balcoanelor.

Asemănări între soluțiile de acoperire Eurotenda

Principala asemănare dintre cele trei soluții de acoperire prezentate mai sus este faptul că pot fi comandate din orice zonă a țării. Pentru a putea calcula o cotație exactă, tot ce avem nevoie din partea unui potențial client interesat de unul din aceste dispozitive este dimensiunea exactă a spațiului ce urmează a fi acoperit și adresa de montaj.

Dacă de exemplu ai nevoie de pergole retractabile Sibiu, măsoară lungimea și lățimea locului unde vrei să montezi un astfel de acoperiș și transmite-ne odată cu rezultatele obținute și adresa unde vrei să le montezi. Astfel, îți putem oferi un preț care să reflecte întocmai valoarea produselor și serviciilor solicitate de tine, fără niciun fel de costuri suplimentare.

Calitatea este încă una din asemănările pe care le putem observa analizând aceste trei tipuri de produse. Indiferent de soluția de acoperire aleasă, un lucru pe care îl garantăm este calitatea materialelor, dar și a sistemelor de prindere, închidere și deschidere, indiferent dacă este vorba de un mecanism acționat manual sau unul acționat automat.

Deosebiri între soluțiile de acoperire Eurotenda

Prima deosebire ce poate fi observată la o analiză atentă a pergolelor, copertinelor și foliilor PVC Eurotenda este bineînțeles materialul. Pergolele sunt confecționate din aluminiu care asigură o temperatură optimă în spațiul acoperit de acestea; copertinele sunt fabricate din materiale textile tratate cu substanțe speciale pentru a bloca trecerea razelor de soare ultraviolet; iar în final, rulourile noastre retractabile sunt confecționate din material PVC care le oferă o rezistență sporită la uzură.

Tot la capitolul diferențe mai putem aminti și locul de montaj. Pergole retractabile țin locul unui acoperiș clasic, foliile PVC se montează în general în locul geamurilor, iar copertinele la ferestre și la intrări pentru a crea umbră. Pentru că au destinații cu totul și cu totul speciale, niciunul din aceste produse nu poate ține locul altuia, dar își îndeplinește cu brio scopul pentru care a fost creat.

Leave a Reply