Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Diferența dintre pergolele retractabile Eurotenda și un acoperiș obișnuit

Pergolele retractabile Eurotenda sunt o soluție practică și eficientă de acoperire a unui spațiu deschis pentru a ține la distanță precipitațiile, dar și dăunătoarele raze de soare ultraviolet. Aceste dispozitive ingenios concepute și fabricate din materiale de înaltă calitate se montează foarte ușor și îndeplinesc cu brio rolul unui acoperiș obișnuit. În plus, spre diferență de acesta, oferă utilizatorului și multiple avantaje. Vom vorbi în continuare pe larg despre cele mai importante din acestea.

Eurotenda pe piața românească de construcții

Eurotenda și-a construit deja o reputație solidă pe piața românească în calitate de producător de dispozitive de acoperire ca de exemplu: pergole, marchize, copertine și rulouri din PVC care se montează de obicei în locul geamurilor termopan. Toate aceste produse enumerate mai devreme se realizează pe comandă, respectându-se întocmai nevoile spațiului unde urmează a fi montate.

Dacă ai nevoie de pergole retractabile Mureș de exemplu, trebuie doar să măsori lungimea și lățimea golului ce urmează a fi acoperit de pergola Eurotenda și odată cu dimensiunile obținute să ne trimiți și adresa de montaj. Astfel, vom putea calcula exact costul materialelor, timpul necesar pentru execuție, dar și taxele de transport, motiv pentru care tu, în calitate de client, nu va trebui să cheltuiești nimic în plus față de bunurile și serviciile de care beneficiezi în mod direct. Dar până aici, lucrurile stau identic ca în cazul unui acoperiș oarecare deoarece pentru un proiect de asemenea amploare majoritatea constructorilor nu oferă cotații de preț decât după ce stabilesc exact dimensiunile viitorului acoperiș și locul unde acesta urmează a fi ridicat. Pe de altă parte, aspectele prin care își demonstrează superioritatea pergolele noastre sunt următoarele:

#1 Mobilitatea

Fără îndoială, cel mai important avantaj pe care îl oferă pergolele bioclimatice Eurotenda în comparație cu acoperișurile tradiționale fixe este faptul că se pot închide și deschide după bunul plac al utilizatorului. Astfel, în funcție de vremea și temperatura de afară, pergolele Eurotenda pot acoperi spațiul unde sunt montate ferindu-l astfel de vânt și precipitații, sau îl pot lăsa liber, permițând razelor de soare să pătrundă înăuntru.

#2 Modul de utilizare

Fiind dotate cu sisteme de comandă automate, pergolele Eurotenda se închid și se deschid printr-o simplă apăsare de buton, fiind astfel foarte simplu de folosit chiar și de către copii. De asemenea, mecanismele cu care sunt dotate au o durată lungă de viață, fiind produse la cele mai înalte standarde de calitate.

#3 Greutatea

Pergole retractabile, special create din aluminiu pentru a putea fi montate pe orice fel de construcție. Chiar și în cazul unui simplu zid, prin ridicarea unor stâlpi de susținere, ele pot fi utilizate pentru crearea unui spațiu acoperit ce poate fi utilizat ca terasă deschisă, umbrită în zilele toride de vară și ferită de ploaie și ninsori atunci când vremea din anotimpul rece își spune cuvântul.

#4 Controlul temperaturii

Există un motiv pentru care pergolele Eurotenda se numesc pergole bioclimatice. Acela este faptul că datorită materialelor din care sunt confecționate ele au capacitatea de a menține în spațiul pentru care sunt utilizate o temperatură constantă și plăcută. Aluminiul din care sunt fabricate nu se încălzește excesiv pe timpul verii și ține la distanță razele de soare ultraviolet și de aceea spațiul acoperit cu astfel de pergole poate căpăta multiple utilizări în funcție de nevoile utilizatorului. Ele se pretează pentru crearea unui loc de luat masa în aer liber, a unui spațiu destinat recreerii, dar și a unui loc de joacă pentru copii, care trebuie să petreacă cât mai mult timp liber afară.

#5 Timpul de execuție

Nu durează mai mult de câteva săptămâni de la plasarea unei comenzi ferme până la montarea pergolelor Eurotenda. Odată ce cunoaștem informațiile de care avem nevoie pentru producția acestor sisteme de acoperire, executăm imediat comanda, iar utilizatorii noștri se pot bucura din plin de beneficiile unui spațiu acoperit spre deosebire de construirea unui acoperiș, proiect care necesită mult mai mult timp și într-unele cazuri, obținerea unor permise de construcție din partea autorităților.

Leave a Reply