Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Idei de amenajari cu copertine retractabile pentru terase

Mulți români care vor să câștige mai ușor un ban în plus cumpără apartamente vechi, le renovează complet și le vând la un preț mult mai mare decât cel de achiziție. Acest lucru se practică în multe țări Occidentale și reprezintă o bună oportunitate de afaceri pentru o persoană inspirată și cu un simț artistic dezvoltat. Dar secretul unui astfel de business nu este să cumperi un singur apartament căruia să te dedici ani de zile și după urma căruia să obții în plus doar niște bani de buzunar. Pentru a avea succes cu o astfel de afacere trebuie să fii cât mai rapid și să poți vinde proprietatea cumpărată imediat ce ai terminat cu modernizarea ei. De aceea, în acest caz, nu doar viziunea artistică, ci și spiritul antreprenorial, precum și cunoașterea nevoilor din piață sunt absolut necesare.

Românii și-au cumpărat și probabil încă își vor cumpăra mereu și de acum înainte locuințe pe credit. În general, odată ce hotărăsc să-și întemeieze o familie, majoritatea persoanelor își aleg un apartament potrivit pentru nevoile lor și solicită un credit bancar pentru a și-l însuși și a putea renunța odată pentru totdeauna la plata chiriei. Condițiile de acordare a creditelor însă, diferă de la bancă la bancă. Dar în majoritatea cazurilor, băncile preferă să susțină achiziția unui anumit tip de apartamente în detrimentul celorlalte, lucru de care investitorii trebuie să țină cont când fac o achiziție.

Ce fel de amenajări cresc valoarea unui apartament?

Valoarea unui apartament crește considerabil dacă pentru amenajarea lui se folosește mobilă de calitate, fabricată pe comandă, astfel încât să se încadreze perfect în spațiul pentru care a fost creată. De aceea, o bucătărie ca în revistele glossy, sau o baie în care îți petreci timpul de plăcere și nu de necesitate sunt doar câteva exemple de amenajări interioare care pot crește valoarea unui apartament.

De asemenea, dacă apartamentul respectiv are și spații exterioare, în aer liber, este bine să nu le închizi ermetic cu geamuri termopan sau alte soluții permanente, ci să folosești pentru ele pergole, folii PVC sau copertine retractabile care permit închiderea și deschiderea spațiului după bunul plac al viitorului proprietar. La Eurotenda oferim o gamă variată de copertine retractabile, soluții de închidere sau acoperire pe care le executăm pe comandă și le montăm exact acolo unde clienții noștri au nevoie de ele.

Indiferent dacă dorești copertine retractabile Sibiu, pergole în București, folii PVC în Iași sau orice alt produs în oricare din orașele țării, ne poți solicita serviciile măsurând mai întâi dimensiunile spațiului ce dorești a fi acoperit, precum și adresa unde urmează a fi executată lucrarea. Astfel, pe baza informațiilor primite, îți putem oferi o cotație de preț exactă, fiind necesar mai departe ca tu să plătești strict pentru produsele și serviciile de care beneficiezi.

Întorcându-ne la exemplele de amenajări interioare care cresc valoarea unui apartament, mai putem adăuga și facilități precum aerul condiționat sau încălzirea centrală. Acestea sunt absolut necesare pentru o locuință modernă și majoritatea celor care vor să-și cumpere un apartament în care să locuiască, caută ca viitoarea lor casă să dispună de aparate pentru controlul temperaturii pentru un minim de confort.

Ce nu ar trebui să faci niciodată unui apartament pe care vrei să-l vinzi?

Mai ales dacă este vorba de o proprietate scumpă, pe care nu multe persoane își permit s-o cumpere cu banii jos, nu ar trebui niciodată să intervii asupra pereților despărțitori și ai planului casei. Cele mai multe bănci din România acordă credite pentru apartamentele a căror compartimentare corespunde exact schiței constructorului și din acest motiv, dacă investești într-un apartament spre a-l vinde mai departe, este mai bine să stai departe de pereții acestuia.

Chiar dacă consideri că o bucătărie open space, unită cu sufrageria este mai plăcută din punct de vedere vizual sau un balcon transformat în cameră de zi sau bucătărie este mai practic decât unul al cărui unic rol este acela de logie, trebuie să știi că toate aceste modificări vor îngreuna mai departe procesul de revânzare.

Leave a Reply