Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Ce caracteristici au copertinele de o calitate superioară? - EUROTENDA

La ora actuală există atât de multe magazine online și chiar vânzători și producători de copertine care își promovează marfa pe platforme precum eMAG sau OLX încât este greu să mai faci diferența între dispozitivele obișnuite și cele de o calitate superioară. Cu același fenomen care determină o competiție acerbă se confruntă mulți producători, dar și potențialii lor clienți care doresc să obțină ce-i mai bun în schimbul banilor investiți. De aceea, am întocmit acest material pe baza căruia și tu, în calitate de cumpărător de copertine retractabile vei putea face o alegere în cunoștință de cauză.

Prin ce se diferențiază copertinele premium de cele obișnuite?

1 Nu au un preț fix

Pentru ca o copertină să fie cât mai eficientă este necesar ca ea să fie fabricată exact pe dimensiunile golului pe care urmează să-l acopere, mai ales dacă este cazul unei copertine ce trebuie montată la o fereastră. De aceea, copertinele premium se realizează doar pe comandă, pe baza lățimii și lungimii spațiului de montare. Astfel, dacă de exemplu ai nevoie de niște copertine retractabile Alba, înainte de a face o comandă fermă la Eurotenda, pentru a primi o cotație de preț cât mai exactă, fă măsurătorile necesare și transmite-ni-le împreună cu adresa unde urmează să folosești copertinele respective. Astfel, vom putea calcula exact costul materialelor necesare și al manoperei, precum și tariful serviciilor de transport și montaj. Cu alte cuvinte, data viitoare când vezi un anunț cu copertine care au un preț fix indiferent de dimensiuni, ar trebui să-ți pui întrebări în legătură cu materialele din care sunt confecționate și rezistența lor la uzură.

2 Sunt fabricate din materiale de calitate superioară

Copertinele Eurotenda sunt fabricate dintr-un material special, numit Docril, tratat cu Teflon, care ține la distanță razele de soare, dar are și o rezistență sporită împotriva mucegaiului și dăunătorilor de orice fel. De aceea, ele pot fi montate oriunde, indiferent de clima locului respectiv și folosite cu încredere chiar și în timpul verilor ploioase.

3 Sunt disponibile într-o gamă variată de culori

Gama de culori ale unui produs nu exprimă în mod obligatoriu calitatea acestuia. Dar este totuși un detaliu important de care profită la maxim clienții noștri cu un simț artistic excepțional. Copertinele Eurotenda sunt disponibile în toste culorile curcubeului, dar au și modele în dungi, ce dau clădirii pentru care sunt folosite un look retro.

4 Au istorie pe piața de sisteme de acoperire

Compania Eurotenda are o istorie de mai mult de 12 ani le piață și și-a făcut un renume în calitate de producător de sisteme de acoperire sau umbrire. În tot acest timp, pentru a ne păstra intactă reputația cu greu clădită, am făcut tot posibilul să oferim mereu doar produse de cea mai bună calitate, de care clienții noștri să fie complet satisfăcuți.

5 Sunt versatile

Pe lângă faptul că se pot monta în diferite spații, copertinele Eurotenda au mai multe poziții de deschidere, în cazul celor pentru ferestre. Astfel, cu ajutorul lor poți controla cu precizie cantitatea de lumină care pătrunde în interior, creând atmosfera pe care ți-o dorești.

6 Dispun de sisteme de închidere și deschidere performante

Copertinele Eurotenda pot fi dotate cu sisteme de închidere și deschidere manuale sau automate. Cele din urmă sunt bineînțeles mai practice datorită faptului că nu trebuie decât să apeși pe un buton pentru a le aduce în poziția potrivită. Dar chiar și în cazul celor cu sisteme manuale, un lucru pe care îl garantăm este calitatea produsului și lunga lui durată de viață.

7 Sunt exact așa cum îți dorești

Satisfacția clienților noștri este principalul nostru obiectiv. De aceea facem tot posibilul să realizăm niște sisteme de acoperire și umbrire care să corespundă perfect așteptărilor lor și să le și depășească. Nu ne dăm niciodată în lături de la a experimenta lucruri noi și a ne perfecționa și din acest motiv am reușit să atingem astăzi acest nivel înalt de performanță.