Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Pentru ce se folosesc de fapt copertinele retractabile? - EUROTENDA

Copertinele retractabile sunt un sistem practic de umbrire a unui spațiu interior sau exterior. Ele se pot monta atât la ferestre, cât și la uși din următoarele motive:

#1 Pentru a regla temperatura

Când sunt montate la ferestre, copertinele retractabile Eurotenda asigură în interiorul clădirii pentru care sunt utilizate o temperatură plăcută, mai ales pe timpul verii, prin blocarea razelor de soare. De asemenea, ajută la păstrarea mobilei și a pieselor vestimentare în condiții optime împiedicând acțiunea luminii solare să decoloreze materialele. Pe de altă parte, datorită substanțelor cu care sunt tratate, copertinele retractabile Eurotenda nu se deteriorează de la soare, păstrându-și aspectul impecabil timp îndelungat.

#2 Pentru a economisi spațiu

Deoarece se montează în exteriorul clădirii, copertinele retractabile Eurotenda nu ocupă în mod inutil spațiul din interiorul unei case sau al unui apartament, așa cum o fac de exemplu draperiile. Astfel, ca sistem de umbrire, sunt mult mai potrivite pentru încăperile modeste ca suprafață, dar și pentru cele ai căror proprietari pun accent pe fiecare centimetru pătrat pe care îl au la dispoziție. Dacă alegi să umbrești un spațiu cu ajutorul copertinelor, în interiorul încăperii poți folosi tot locul de la fereastră pentru a amplasa piese de mobilier precum bănci sau canapele care să crească gradul de confort, dar și să ofere o imagine modernă.

#3 Pentru a crea umbră după bunul plac

Copertinele retractabile Eurotenda pot fi dotate cu sisteme speciale de acționare automată, foarte rezistente la utilizarea de lungă durată. Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, camera se poate lumina sau întuneca după bunul plac al proprietarului, ajutându-l pe acesta să-și ia doza de vitamina D de la soare în zilele cu vreme bună, dar și să se ferească de acțiunea nocivă a radiațiilor ultraviolet atunci când astrul strălucește prea tare.

#4 Pentru a obține o anume atmosferă

Aici nu este vorba doar de umbrirea spațiului. În timp ce întunecă spațiul pe care îl umbresc, privite din exterior, copertinele dau un plus de culoare clădirii pe care sunt amplasate. La Eurotenda avem o gamă impresionantă de materiale textile din care putem confecționa copertine de cea mai bună calitate, în culori uni, sau cu diferite modele. De aceea, indiferent dacă vrei să dai construcției un aspect modern, tradițional, clasic, boho chic sau orice alt curent care îți place. Ca idee, folosește culori aprinse și modele cu nuanțe contrastante dacă le montezi la un restaurant sau o cafenea și tonuri calde dacă le folosești pentru propria locuință. Astfel, vei face ca firma ta să fie mai atrăgătoare pentru clienți în prima situație, iar casa mai plăcut de locuit în cea de-a doua situație.

#5 Pentru a te odihni mai bine

Pe timpul verii este mult mai plăcut să te odihnești într-o cameră răcoroasă decât într-una în care temperatura depășește gradul de confort. De asemenea, dacă locuiești aproape de centrul orașului și noaptea, în interior, pătrunde prea multă lumină de afară, poți face beznă în încăpere tot cu ajutorul copertinelor retractabile.

#6 Pentru a economisi bani

Dacă vrei să investești în copertine retractabile pentru locuința sau compania ta, nu trebuie să scoți bani din buzunar decât o singură dată. În schimb, dacă vrei să controlezi temperatura din interior cu ajutorul aparatului de aer condiționat, pentru o factură piperată la curent va trebui să te pregătești lună de lună. Astfel, și din punct de vedere al investiției, copertinele sunt mult mai avantajoase decât alte metode de reglare a temperaturii.

În concluzie, ai o mulțime de motive să iei în calcul investiția în copertine retractabile de la Eurotenda. Mai mult, ele se pot comanda din orice zonă a țării și astfel dacă de exemplu ai nevoie de copertine retractabile Bistrița, Brașov, București sau orice alt oraș al țării, tot ce trebuie să faci este să măsuri dimensiunile ferestrei unde ele urmează a fi montate și să ne trimiți valorile obținute împreună cu adresa la care le dorești montate pentru a primi o cotație exactă.