Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Culorile pentru copertine retractabile si personalitatea lor

Culorile au o mare influență asupra stării noastre sufletești și implicit asupra deciziilor pe care le luăm. Chiar dacă ne hotărm pe loc asupra unei culori, fără să dăm prea mult timp de gândire unei astfel de alegeri, în realitate întregul proces de selecție are loc la nivel de subconștient și se află în strânsă legătură cu personalitatea noastră. De aceea, un bun psiholog își poate da seama de ce fel de persoane suntem, doar uitându-se la ceva atât de banal precum copertine retractabile montate la ferestrele casei. Iată deci ce spun despre tine accesoriile locuinței și cum îți dau ele de gol caracterul.

Accesorii de culoare roșie

Îți place roșul? Atunci punem pariu că adori să fii mereu în centrul atenției și nu te simți liniștit decât în mediile foarte animate. Pui un preț deosebit pe felul cum arăți și sacrifici chiar și timpul de odihnă pentru o oră în plus de antrenament sau pentru a-ți compune o ținută care să te avantajeze. Cei din jur îți spun des că ești o persoană plină de viață și au dreptate când zic că nu poți sta nici cinci minute locului.

Accesorii de culoare verde

Chiar dacă nu mai ai tangențe directe cu școala, pentru tine educația este cel mai important lucru. Nu ratezi nicio ocazie de a le demonstra celor din jur lucrurile de care ești capabil și dacă sunt dispuși să te asculte, te oferi voluntar să-i înveți și pe ei tot ceea ce știi. Pe de altă parte, dacă o activitate nu implică și exersarea minții, ai tendința de a te ascunde în spatele prietenilor și a afișa o atitudine rușinoasă.

Accesorii de culoare albastră

Scopul tău în viață este să-ți găsești pacea sufletească, dar și adevărul din spatele oricărei afirmații. Întotdeauna depui un efort deosebit să faci pe plac celorlalți și să-ți dai seama de adevăratele lor intenții. Pentru tine nimeni și nimic nu este mai valoros ca familia și cu toate că grupul tău de prieteni este unul relativ restrâns ești gata oricând să te sacrifici pentru oricare dintre ei dacă este vreodată cazul.

Accesorii de culoare mov

Dacă culoarea predominantă a accesoriilor pe care le-ai folosit pentru locuința ta este mov, atunci înseamnă că ești un perfecționist care țintește către stabilitate emoțională în viață. În același timp, ești o persoană foarte prietenoasă și nu te dai în lături de la a-i ajuta pe cei care au nevoie de tine. Cea mai mare abilitate a ta este intuiția și întotdeauna dai ascultare acelei voci din capul tău care te învață ce trebuie să faci deoarece știi că întotdeauna are dreptate.

Accesorii de culoare albă

Albul caracterizează oamenii organizați și independenți, exact așa cum ești și tu în viața profesională, dar și cea particulară. Apreciezi din plin eleganța și bunul gust și ai un ochi bine antrenat în a recunoaște lucrurile frumoase. Ca om nu te mulțumești cu puțin nici în ceea ce-i privește pe cei din jur și nici legat de propria persoană, lucru care te face uneori să pari un pic prea strict.

Accesorii de culoare neagră

Dacă în locuința ta predomină negrul înseamnă că ești o persoană căreia îi place să dețină controlul asupra lucrurilor din viața sa. Ai un simț artistic foarte dezvoltat, iar dacă ar fi să te criticăm ceva la tine, singurul punct slab pe care l-am găsi este predispoziția de a-ți apăra un pic prea mult lucrurile pe care le deții. Nu îți place să împarți cu cei din jur, dar în același timp ești o persoană foarte cinstită, politicoasă și îți respecți întotdeauna promisiunile.

Te-am pus pe gânduri? Acum că știi ce spune despre tine fiecare culoare în parte te-ai hotărât să acorzi mai multă atenție acestui aspect și vrei să investești în copertine noi care să te reprezinte mai bine? Atunci te informăm cu deosebită încântare că la Eurotenda îți punem la dispoziție o gamă variată de materiale textile pentru copertine, în toate culorile curcubeului. Astfel, dacă de exemplu vrei să investești în noi copertine retractabile Mureș, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți dimensiunile ferestrei sau ferestrelor pentru care vrei să le folosești, adresa unde se va realiza montarea, iar noi îți vom trimite o cotație de preț exactă!