Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Cum îți influențează o pergolă bioclimatică gradul de confort

Dacă vrei o casă cu adevărat confortabilă, investește într-o pergolă retractabilă aluminiu de la Eurotenda! Acest produs de lux aduce tehnologia de ultimă oră în casa ta, oferindu-ți ocazia de a te bucura pe deplin de terase de care dispui.

Indiferent dacă este vorba de o casă folosită pe post de locuință sau ca punct de lucru pentru o persoană juridică, o pergolă retractabilă aluminiu aduce o mulțime de avantaje în ceea ce privește confortul utilizatorilor.

Datorită materialului din care sunt confecționate, pergolele Eurotenda anulează cu succes efectul razelor ultraviolet asupra pielii și mențin o temperatură optimă sub ele pe timp de vară, astfel încât cei care le folosesc să nu fie afectați de caniculă.

Mai mult, pentru că doar printr-o simplă apăsare de buton se închid și se deschid după bunul plac al utilizatorilor, pergolele Eurotenda permit luminii să pătrundă în interior, în zilele înnorate, atunci când nu mai este nevoie de umbră.

Încă din Antichitate, oamenii au prețuit umbra pe timpul zilelor caniculare de vară și de aceea sisteme de umbrire asemănătoare cu pergolele din ziua de azi puteau fi zărite și în Egipt, Grecia Antică sau Imperiul Roman cu multe secole înaintea zilelor noastre. În timp, materialele și tehnologia s-au schimbat, dar scopul principal al pergolelor a rămas mereu același.

O pergolă retractabilă aluminiu este o investiție inteligentă și profitabilă!

Dacă pui un accent deosebit pe calitatea bunurilor tale, atunci, la capitolul pergole, sistemele de umbrire Eurotenda sunt cele mai profitabile investiții. Deoarece se fabrică doar pe comandă, când cumperi de la noi o pergolă retractabilă aluminiu ai garanția că produsul pentru care ai plătit se va încadra perfect în spațiul pe care vrei să-l umbrești.

Pentru a confecționa o pergolă retractabilă aluminiu nu avem nevoie de la tine decât de lungimea și lățimea golului pe care dorești să-l acoperi și în cel mai scurt timp posibil de la primirea acesto informații venim la tine cu produsul finit.

DIn acest motiv, o pergolă retractabilă aluminiu este întotdeauna o investiție profitabilă pentru că nu va trebui să plătești pentru ea niciun leu în plus față de cât costă cu adevărat.

Mai mult, pentru că o astfel de pergolă este foarte rezistent construită și se fabrică exclusiv din materiale de cea mai bună calitate, odată ce ai cumpărat-o vei beneficia de ea timp îndelungat.

Cum se montează și cum se utilizează o pergolă retractabilă aluminiu?

Și în ceea ce privește montarea lasă totul în seama noastră! Când vine vorba de sisteme de umbrire premium, ne ocupăm nu doar de fabricare și transport, ci și de montare exact acolo unde îți dorești.

Putem monta pergole retractabile aluminiu pe orice tip de construcție, iar acolo unde nu există suficient suport, folosim cadre speciale care să susțină noul acoperiș astfel încât el să poată fi acționat în condiții maxime de siguranță.

Prin intermediul sistemelor noastre de susținere, te putem ajuta să ridici terase acoperite sau foișoare la o oarecare distanță de locuința ta. Astfel de construcții se pot folosii ca spații de evenimente sau oaze de relaxare. Imaginează-ți un foișor modern, în curtea sau grădina ta, sau un jacuzzi exterior pe care să-l poți folosi și iarna fiind protejat de o pergolă bioclimatică.

De asemenea, dacă îți dorești ca noua ta construcție să aibă și pereți, îți oferim ca alternativă montarea unor rulouri PVC de cea mai bună calitate, care la fel ca și pergolele se pot închide și deschide în funcție de nevoi și preferințe.

Nu-ți fă griji nici în legătură cu modul de acționare! Pergolele noastre se acționează automat, cu ajutorul unei telecomenzi. Ele dispun de sisteme de control performante, care le permit să se închidă și deschidă în mod repetat, fără a se uza.

Cele mai confortabile terase sunt cele acoperite cu pergole retractabile!

Fiind imaginate în principal pentru terase, merită să amintim și modul în care pergolele retractabile bioclimatice influențează gradul de confort al utilizatorilor unor astfel de construcții. Spre deosebire de un acoperiș obișnuit, o pergolă retractabilă aluminiu este mobilă, se deteriorează mult mai greu, nu are nevoie de atât de multă îngrijire și asigură protecție împotriva soarelui, dar și o temperatură plăcută dedesubt.