Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Motive pentru a investi într-o copertină retractabilă la casă

Nu contează dacă stai la curte sau la bloc. Când vine vorba de propria locuință, ar fi bine să faci tot posibilul să te protejezi eficient împotriva razelor ultra vilolet și să menții în interior o temperatură plăcută și confortabilă chiar și pe timpul verii. Pentru a putea face acest lucru, sfatul nostru este să investești într-o copertină retractabilă de foarte bună calitate care se potrivește atât pentru spațiile publice, cât și pentru locuințele private.

O copertină retractabilă poate fi folosită atât pentru umbrirea unui balcon sau al unei terase, cât și pentru goluri mai mici cum ar fi o simplă fereastră. La Eurotenda fabricăm copertine retractabile în funcție de nevoile clienților noștri și astfel le putem monta la cererea lor pe orice tip de construcție doresc, oferindu-le astfel protecția de care ei au nevoie pe toată perioada verii.

De ce să investești într-o copertină retractabilă Eurotenda?

#1 Tehnologia modernă de care dispune

O copertină retractabilă Eurotenda este un produs de înaltă calitate confecționat din cele mai bune materiale de pe piață. Pentru fabricarea copertinelor noastre folosim doar materiale textile tratate cu substanțe speciale ce le ajută să facă față împotriva factorilor de mediu, să nu se decoloreze în timp și nici să mucegăiască. În plus, tot în ceea ce privește tehnologia, mai putem vorbi despre performantele sisteme de acționare de la Somfy care permit utilizatorilor să-și acționeze copertinele prin intermediul propriului telefon mobil. Datorită tuturor acestor tehnologii de ultimă oră, copertinele Eurotenda sunt cele mai bune soluții de umbrire disponibile pe piață la ora actuală, niște soluții pe termen lung, care pot fi folosite atât în scop personal, cât și pentru modernizarea clădirilor cu destinație publică.

#2 Protecție sporită împotriva razelor ultra violet

O copertină retractabilă Eurotenda nu este doar o copertină care creează umbră, ci și o soluție eficientă de protecție împotriva dăunătoarelor raze ultra violet. Chiar și în interior, expunerea îndelungată la acțiunea razelor ultraviolet care pătrund în zilele însorite de vară pe fereastră, poate contribui la dezvoltarea cancerului de piele. De aceea, ca să nu ajungi să folosești cremă de protecție chiar și în interior, cea mai bună soluție este să montezi o copertină elegantă măcar în camera pe care o folosești cel mai mult.

#3 Design-ul elegant care te ajută să ieși în evidență

O copertină retractabilă de culoarea potrivită te ajută să-ți faci locuința remarcată într-un mod pozitiv. Pentru că sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate, copertinele Eurotenda arată superb indiferent de construcția unde sunt montate. Astfel, ele nu numai că protejează împotriva factorilor de mediu, dar oferă și un plus de eleganță și rafinament. Alege o copertină de culoare bej sau gri dacă vrei să fi în ton cu trendurile actuale din modă și design, sau una în culori țipătoare și cu imprimeu în dungi dacă vrei să dai locuinței tale un aspect retro. La Eurotenda oferim clienților noștri o gamă variată de culori, astfel încât să ne putem ridica la înălțimea așteptărilor lor și chiar să le depășim.

#4 Dimensiuni exacte pentru acoperirea oricărui gol

În funcție de datele primite de la client, putem crea o copertină retractabilă care să se potrivească perfect cu dimensiunile golului care trebuie acoperit. Faptul că nu vindem copertine prefabricate este și motivul pentru care pe website-ul Eurotenda nu afișăm prețul produselor noastre. Tariful copertinelor Eurotenda depinde de foarte mulți factori cum ar fi manopera, transportul, montajul, tipul sistemului de acționare și în primul rând dimensiunile sale. După ce aflăm de la clienții noștri exact ce îi interesează, pe baza factorilor enumerați mai devreme oferim cotații care să reflecte întocmai caracteristicile copertinelor solicitate/

#5 Sistem de acționare simplu și practic

Dacă optezi pentru o copertină retractabilă cu deschidere și închidere automată, îți vom crea una cu un sistem Somfy, foarte rezistent la uzură și în același timp foarte simplu de utilizat. Cu ajutorul sistemelor de comand Somfy, copertinele noastre pot fi acționate printr-o singură apăsare de buton umbrind astfel spațiul în zilele cu soare puternic sau lăsându-l liber atunci când îți dorești să ai parte de mai multă lumină în casă.