Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Cum recunoști cele mai bune copertine retractabile de pe piață?

Copertinele retractabile sunt un sistem de umbrire modern și eficient. Ele se folosesc de secole în aproape toate țările din lume, indiferent de gradul lor de dezvoltare. În plus, datorită faptului că se pot monta pe orice tip de clădire, putem presupune că popularitatea copertinelor nu va scădea nici în viitorul apropiat. Pe de altă parte, cu atât de multe variante disponibile pe piață, în prezent este destul de dificil să alegi niște copertine retractabile de calitate, de care să fii convins că te vor satisface pe deplin. De aceea, ca să nu mai stai prea mult pe gânduri, în acest articol marca Eurotenda îți vom prezenta câteva din cele mai importante calități pe care trebuie să le aibă niște copertine retractabile eficiente.

Cele mai bune copertine retractabile sunt cele realizate pe comandă

Dacă găsești de vânzare copertine retractabile gata fabricate, numai bune de montat, îți recomandăm să te gândești de două ori înainte să arunci banii pe ele. Principalul scop al copertinelor retractabile este de a ține razele soarelui la distanță, iar dacă se întâmplă să fie prea mici pentru golul pe care îl ai de acoperit, ele nu își vor putea îndeplini misiunea. Pe de altă parte, dacă este vorba de niște copertine retractabile prea mari, acestea vor arăta neplăcut din punct de vedere estetic și cu toate că vor fi eficiente, se va vedea de departe că nu au fost create special pentru construcția la care sunt montate. Astfel, pentru a oferi clienților noștri doar ce-i mai bun, indiferent de scopul pentru care ne solicită soluții de umbrire, confecționăm pe comandă copertine, marchize sau pergole deoarece vrem ca produsele noastre să ofere satisfacție deplină.

Există copertine retractabile pentru toate gusturile indiferent de pretențiile clienților

La Eurotenda avem o gamă foarte variată de copertine retractabile de diferite culori și modele. Copertinele noastre sunt confecționate dintr-un material special, numit Docril, care se poate vopsi în toate culorile curcubeului și multe altele pe deasupra. De aceea, poți alege copertine roșii sau galbene pentru terasa unui restaurant, sau negre ori albe dacă este vorba de un magazin de haine. Culoarea copertinelor nu influențează în niciun fel calitatea acestora. Dar, dacă există variante, de ce să nu alegi produsul care se potrivește perfect cu personalitatea și așteptările tale?

Investește în copertine retractabile cu sisteme de comandă automate dacă vrei un produs practic

Copertinele Eurotenda pot fi confecționate cu sisteme de acționare manuală, dar și automată. Ambele tipuri de copertine sunt la fel de eficiente în ceea ce privește gradul de umbrire. Dar dacă ne gândim al comoditate, cele cu sisteme automate sunt infinit mai simplu de folosit decât cele care trebuie acționate manual. Datorită sistemelor lor Somfy, copertinele retractabile automate se pot închide și deschide printr-o simplă apăsare de buton al unei telecomenzi, sau printr-o aplicație instalată pe mobil. În plus, sunt făcute în așa fel încât să reziste foarte bine la utilizări repetate, fiabilitatea lor permițând clienților o utilizare de cel puțin 6 sau 7 ani.

Versatilitatea și calitatea sunt două lucruri complet diferite

La Eurotenda punem la dispoziția clienților noștri mai multe tipuri de copertine retractabile. Astfel, sistemele noastre de umbrire pot fi:

În ceea ce privește modul de acționare, montarea sau gradul de umbrire, nu credem în versatilitate, încercând de fiecare dată să oferim clienților noștri niște produse cât mai aproape de idealul lor. Putem vorbi de versatilitate când vine vorba de materiale sau culori. Dar nu la capitolul dimensiuni, metodă de montare sau posibilități de deschidere. Din punctul nostru de vedere copertinele retractabile trebuie să se potrivească perfect în spațiul în care sunt montate, să fie montate de niște profesioniști pentru a se elimina orice risc de defectare sau accident și nu în ultimul rând trebuie să se deschidă așa cum doresc clienții noștri ca lumina care pătrunde în interior să aibă intensitatea pe care și-o doresc.

În concluzie, ca să le recunoști cât mai ușor, când cauți cele mai bune coperite retractabile disponibile pe piață trebuie să te uiți după produse realizate pe comandă, cu sisteme de acționare automate, cu multiple variante de deschidere și nu în ultimul rând, în culorile pe care le iubești.