Pergola Magna

Acoperiti terasa cu sistemul retractabil electric.  Pergola cu material de acoperire impermeabil, rezistent la soare si intemperii. Siguranta si confort! Umbra puternica! Temperatura scazuta!

  • Confort termic!

Aceasta Copertina se foloseste pentru umbrirea teraselor si protejarea de ploaie. Sistemul este stabil la vant puternic si se poate confectiona pe suprafete mari. Pergola este compusa din: partea de acoperire culisanta – actionata electric cu telecomanda si structura de sustinere din aluminiu impreuna cu jgheabul de colectare al apelor pluviale.

Pergola Magna reprezinta calitatea. Ghidajele sunt din aluminiu. Materialul de acoperire este din plastic Block-out cu insertie de carbon. Materialul este in totalitate impermeabil. Transmisia luminii prin material este zero la fel si radiatiile UV. Umbra creata este puternica. Temperatura sub aceasta copertina este mai mica fata de mediul exterior insorit. Sistemul de culisare al acoperisului este actionat electric.

.

Detalii tehnice.        Sistem de iluminare cu leduri pentru pergola  Magna.


CUVINTE CHEIE. Sistem acoperis retractabil pentru terase. Pergola Magna, retractabila cu motor. Pergole electrice cu poliplan Blockout pentru terase si restaurante. Pergole retractabile electrice terase impermeabile. Copertina cu stalpi impermeabila. pergole copertine pergole terase, acoperis retractabil. Acoperis electric mobil terasa. Acoperis glisant pentru terase. Pergola retractabila terasa.