Acoperis terasa pergola retractabila

PERGOLA PERSA - extinde spatiul exterior

 Esti in cautarea unui acoperis pentru terasa? sistemul nostru cu lamele din aluminiu se potriveste perfect la terase. Acoperis retractabil actionat cu telecomanda rezistent la zapada. Structura din aluminiu. Panouri ( lamele ) umplute cu spuma poliretanica. Avantaje: impermeabil, rezistent la soare, rezistent la vant puternic, posibilitatea de ventilare prin simpla retractare a lamelelor partial sau total. Instalare rapida. Structura special conceputa ca sa se poata inchide ulterior terasa cu diferite sisteme cum ar fi Rulourile noastre transparente cu Zip

Acoperis instalat pe terasa de lemn

Lucrarea este executata de compania noastra. Clientul si-a acoperit terasa cu sistemul nostru de pergola  retractabila. A inlocuit policarbonatul pentru ca avea efect de sera pe timp de vara. Prin alegerea facuta a reusit sa ventileze terasa si in acelas timp s-o umbreasca. Categoric o poate folosi si pe timp de iarna la zapada si vant

Pergola retractabila pentru terasa

Doresti un sistem care sa iti umbreasca terasa pe timp de vara, s-o poti si ventila seara cand este foarte cald?. Pergola noastra cu panouri din aluminiu este solutia perfecta. Rezista la zapada si vant puternic, mai mult decat atat panourile au izolatie poliuretanica la interior. Actionarea se face printr-o singura apasare de buton. 

Pergola aluminiu instalata pe terasa unui restaurant

Ai o terasa de restaurant si vrei s-o folosesti in toate sezoanele anului. Vrei sa creezi un spatiu pentru fumatori? Alege pergola Persa, iti ofera avantajul ca poti inclina panourile si fumul va iesi imediat, plus ca terasa ramane umbrita in continuare. Pe timp de iarna vei putea folosi terasa in continuare pentru ca sistemul nostru de acoperis rezista la incarcari de zapada si iti asigura si o izolatie termica buna datorita insertiei de poliuretan din lamele.

Pergola Persa este comercializata de compania noastra sub licenta Metaform. S.A. Pergola Persa detine brevet de inventie european – nr EP 2455561.

GARANTIE 5 ANI – Acest sistem beneficiaza de garantie. Durata de utilizare – lifetime