Pergole Retractabile Terase

Pergole retractabile cu acoperis din aluminiu 

Denumiri: pergolă retractabilă, acoperiș terasă retractabil, pergole retractabile, model acoperiș retractabil, pergole metalice aluminiu.

Acoperiș terasă, pergolă retractabilă

 Ești in căutarea unui acoperiș pentru terasa? sistemul nostru cu lamele din aluminiu se potrivește perfect la terase. Acoperiș retractabil acționat cu telecomandă rezistent la zăpadă. Structura din aluminiu. Panouri ( lamele ) umplute cu spumă poliuretanică. Avantaje: impermeabil, rezistent la soare, rezistent la vânt puternic, posibilitatea de ventilare prin simpla pliere a lamelelor parțial sau total. Instalare rapidă. Structură special concepută ca să se poată închide ulterior terasa cu diferite sisteme cum ar fi Rulourile noastre transparente

pergole retractabile terase
pergole retractabile

Video cu pergole retractabile executate de compania noastră

Pergola retractabilă bioclimatică

Pergole retractabile din aluminiu

Pergole retractabile montate pe structură din lemn

Pergola retractabilă montată pe structură din lemn

Pergole bioclimatice terase
Pergola rezistentă la zăpadă
Balcon acoperit cu pergola aluminiu
Terasă acoperită cu pergola aluminiu

Pergola retractabilă – acoperiș terasă

Lucrarea este executata de compania noastra. Clientul si-a acoperit terasa cu sistemul nostru de pergola  retractabila. A inlocuit policarbonatul pentru ca avea efect de sera pe timp de vara. Prin alegerea facuta a reusit sa ventileze terasa si in acelas timp s-o umbreasca. Categoric o poate folosi si pe timp de iarna la zapada si vant. 

Pergolă retractabilă, pergole retractabile, acoperiș terasă.

Pergola retractabila pentru terasa

Doresti un sistem care sa iti umbreasca terasa pe timp de vara, s-o poti si ventila seara cand este foarte cald?. Pergola noastra cu panouri din aluminiu este solutia perfecta. Rezista la zapada si vant puternic, mai mult decat atat panourile au izolatie poliuretanica la interior. Actionarea se face printr-o singura apasare de buton. 

Pergolă retractabilă, acoperiș terasă, pergole retractabile.

Pergola aluminiu instalata pe terasa unui restaurant

Ai o terasa de restaurant si vrei s-o folosesti in toate sezoanele anului. Vrei sa creezi un spatiu pentru fumatori? Alege pergola Persa, iti ofera avantajul ca poti inclina panourile si fumul va iesi imediat, plus ca terasa ramane umbrita in continuare. Pe timp de iarna vei putea folosi terasa in continuare pentru ca sistemul nostru de acoperis rezista la incarcari de zapada si iti asigura si o izolatie termica buna datorita insertiei de poliuretan din lamele.

Acoperiș retractabil, pergola terasă pergole terase, pergolele retractabile, bioclimatice.

Pergola metalică din aluminiu,  acoperiș retractabil

Galerie cu lucrări executate - Pergole Retractabile

Pergola Retractabila Persa

Sunteți proprietarul unuei cafenele sau restaurant și doriți să oferiți un confort deosebit clienților localului sau dacă aveți o terasă acasă pe care doriți să o acoperiți cu pergolă retractabilă pentru a o putea folosi în condiții perfecte atât pe timp de vară cât și toamna târziu inclusiv în perioada de iarnă atunci vă recomandăm o pergolă cu acoperiș retractabil din aluminiu. Este vorba de un sistem de pergolă metalică compus din lamele pliabile parțial sau total care se potrivesc perfect cu nevoile dumneavoastră în amenajarea terasei.

Aceste pergole retractabile mai sunt denumite pergole bioclimatice din aluminiu. Pergola Persa este construita astfel încât să fie rezistentă la ploaie și la zăpadă, dar să facă față și vânturilor puternice unde sistemle de pergoile clasice eșuează. Pergolele retractabile pot fi acționate doar prin telecomandă sau cu aplicatie de de smartphone, iar sistemul de pliere la pergole le permite acoperirea terasei în întregime fără a lăsa spații prin care să se infiltreze apa. Pergola Persa este un acoperiș de pergolă metalica modernă din aluminiu prevăzută cu lamele umplute și izolate cu poliuretan pentru o izolare în perioada de iarnă.

Beneficii atunci când acoperiți terasa cu pergola retractabilă metalică.

O pergolă metalică pe terasă este cea mai eficientă metodă de construcție a acoperișului, iar principalele argumente cu care susținem afirmația noastra sunt următoarele:

  • pergola este un acoperiș retractabil automat acționat cu motor și telecomandă pe care puteți s-o folosiți doar atunci când vă doriți umbră. Când soarele nu este la fel de puternic, ca de exemplu în perioada de iarna, pentru a permite soarelui să intre în casă aveți optiunea să pliați pergola pe terasă și să vă bucurați de lumină;
  • o pergolă retractabilă electrică constituie un sistem excelent de ventilare a spațiului. Când vă doriți mai mult aer,trebuie doar să retractați panourile pergolei parțial sau total astfel încât să permiteți aerisirea;
  • dacă optați pentru o pergolă metalică din aluminiu veți fi convins că aceasta se va potrivi perfect cu dimensiunile terasei dumneavoastră pentru ca este confecționată la comandă. Pergola se realizează pe dimensiunea clientului și astfel acoperă fiecare porțiune pe care doriți umbră;
  • o pergolă acoperiș retractabil Persa este mult mai simplu de instalat decât dacă v-ați propune să construiți de la zero un nou acoperiș de lemn. După comandă, specialiștii noștri o vor monta în locul dorit sprijinind apoi sistemul de stâlpii de susținere din aluminiu care îi oferă un plus de rezistență pergolei retractabile, fără însă a ocupa mult din spațiul terasei dumneavoastră;
  • la cerere, aveți posibilitatea să închideți noua structură de acoperiș pergolă și pe plan vertical deoarece acestuia i se pot monta sisteme de acoperire ca de exemplu folia transparentă pentru terasă;
  • aveți siguranta alegerii unui sistem automatizat de cea mai înaltă calitate deoarece automatizarea noastră este intodeauna marca Somfy – Franta, un producător de top în domeniul sistemelor de umbrire.

Alege un sistem pentru acoperit terasa cu pergolă

Pergolele metalice din aluminiu sunt soluțiile ideale pentru acoperit terase indiferent dacă vorbim de terasă publica sau terasă privata. Pergola protejează eficient împotriva soarelui și nu permite nici trecerea apei de ploaie, pergole retractabile pot fi folosite ori de câte ori se dorește crearea unui mediu placut și confortabil.

În zilele de caniculare când temperaturile fac insuportabilă șederea chiar și pe o terasă umbrita, prin sistemul lor retractabil, pergolele metalice permit aerisirea prin simpla apăsare a unui buton. De asemenea, pentru ca apa să nu se adune pe acoperiș căzând apoi necontrolat, astfel de pergole sunt prevăzute  cu sisteme de colectare care o conduc către stâlpii din față de susținere ce permit drenarea apei.

Pergolele bioclimatice sunt elegante și arată extraordinar indiferent de clădirea unde sunt montate. Ele se potrivesc de minune cu o arhitectură modernă sau chiar o cladire completă din sticlă, se integrează în peisajar și atunci când acoperă terasa unei case. Eurotenda

Prețul pergolei retractabile bioclimatice din aluminiu

Dacă vă doriți să montați o pergola acoperiș retractabil București sau în orice altă zonă a țării, trebuie să stiți faptul că prețul unuei astfel de pergole depinde de suprafața pe care doriți să o acoperiți. Executăm montajul pergolelor retractabile oriunde în România și pentru a beneficia de o calculație de preț cât mai exactă, vă recomandăm să ne contactați direct și să ne comunicați dimensiunile terasei pe care intenționați sa o acoperiți.