Copertină retractabilă

Copertină retractabilă model Monobloc si Loggia

  • Sistem pentru umbrirea terasei în perioada de vară. Copertine retractabile terase cu varianta de acționare manuală sau electrică. 
  • Toate sistemele de copertine se realizează la comandă pe dimensiunea balconului sau terasei. 
  • Prețul pentru fiecare model este în funcție de lungimea x deschiderea copertinei, tipul de acționare, manuală sau cu motor și telecomandă, senzor de vânt.
  • Denumiri: copertină terasă, copertină balcon, preț cu montaj, copertine retractabile pentru umbrire.

Modele Copertine Retractabile

Copertină retractabilă pentru terasă și balcon

Acest video arata cum functioneaza acest model de copertină  retractabilă si cum se fixeaza. Poti vedea detaliile si finisajele sistemului de copertina monobloc. Actionarea copertinei este prezentata manual cu mecanism si manivela.

Copertină retractabilă  pentru terase si balcoane

Poti vedea si varianta cu actionare electrica motor cu telecomanda marca Somfy. Copertină retractabilă pentru terase și balcoane. Protecție de soare în perioada de vară.

Lucrari executate cu copertinele retractabile produse de compania noastră

Copertina electrică model LOGGIA cu telecomandă și senzor de vânt

Copertine electrice model LOGGIA cu telecomandă și senzor de vânt

Copertina electrică model LOGGIA 

Copertina electrică model MONOBLOC.

Copertina electrică model MONOBLOC.

Copertina electrică model MONOBLOC.

Atunci cand soarele este puternic si creeaza disconfort in zona ta de relaxare poti opta pentru acest model de copertină retractabilă. Este bariera dintre razele soarelui arzator si tine. Iti va reduce cantitatea de caldura si va creea un confort vizual relaxant. Instalată la fereastra va creea un confort climat placut in incapere. Poti opta pentru retractarea ei in varianta copertină retractabilă manuala sau electrica.

Copertine retractabile pentru umbrirea teraselor și balcoanelor

Vara soarele puternic crează disconfort vizual și termic pe terasa sau balconul vreți să vă relaxați? Nu puteți profita la maxim de spațiul de pe balcon sau terasă din cauza caldurii si luminii puternice care vă deranjază și vă obligă să intrați într-un loc sigur și umbrit? Sau aveți o terasă de restaurant sau terasă de  cafenea pe care clienții o ocolesc pe timp de vară deoarece își doresc o terasă umbrită unde să se relaxeze în aer liber, dar să nu stea in soare în timp ce-și savurează mâncarea și băutura? Indiferent de necesitate dumneavoastră, soluția este simplă! montează ocopertină retractabilă elegantă și rezistentă, vă veți putea folosi la maxim capacitate spațiul terasei, iar în cazul unui spațiu comercial, confortul sporit vă va aduce și un număr mare de clienți. copertine retractabile

De ce o copertină retractabilă?

O copertină retractabilă este un model de copertină care se poate strânge când nu mai aveți nevoie de ea și doriți să profitați de mai multă lumina pe balcon sau terasă. Astfel copertina retractabilă este soluția excelentă de umbrire atât pe timp de vară sau atunci cand ploua deoarece o puteți folosi în funcție de nevoia pe care o aveți.

Copertinele retractabile sunt confecționate dintr-un material textil ce nu permite pătrunderea radiatiilor UV ale soarelui prin material, dar nici infiltrarea apei atunci când precipitațiile in timpul verii vă surprind. Un astfel de sistem de copertină poate fi alcătuit dintr-o copertină cu acționare manuală ce se poate strânge cu ajutorul manivelei, sau copertină electrică dotată cu motor, ce se poate închide și deschide prin apăsarea unui butonului de pe telecomandă.

Materialul de acoperire al copertinei retractabile este impermeabil

În fabrica noastră Eurotenda Paradise, recomandăm clienților folosirea unui material textil Docril pentru fabricarea copertinei dorite. Fabricată astfel, o copertină retractabilă terasă sau o copertină balcon vă ferește de acțiunea nociva a razelor UV în proporție mai mare de 80% și vă permite să vă bucurați de zilele caniculare pe terasă, eliminând complet riscul de insolație și arsuri solare.

Ca proprietăți, copertinele retractabile respiră, lăsând aerul cald de pe terasă să treacă prin țesătură fără a supraîncălzi spațiul de sub copertină retractabilă. În plus, materialele sunt vopsite în așa fel încât nu există niciun risc de decolorare și chiar și după ani buni de utilizare copertina arată la fel ca în prima zi după montaj.

La capitolul culori și imprimeuri, vindem de o gamă largă de materiale impermeabile. Vă invităm să vedeți intreaga gama și oferta pentru alegerea materialului care vi se potrivește cel mai bine și vă așteptăm cu o comandă.

Unde se pretează copertinele retractabile!

Cum am menționat și în introducerea acestui articol, copertinele retractabile se pretează ca sisistem de umbrie atât la balcoane sau terase de bloc, dar și la terase de casă, terasă restaurant sau terasă cafenea. Sistemul de acționare la copertina retractabilă depinde de preferințele clientului fiind la fel de elegante atât copertinele retractabile cu acționare mecanică, cât și copertinele automate.

Copertinele retractabile cu acționare manuală sunt dotate cu o manivelă folosită la închiderea și deschiderea copertinei. Iar cele cu motor nu au nevoie deactionarea manuală pentru a fi folosite. De asemenea, finisajele sistemului de copertină retractabilă monobloc sunt impecabile indiferent de sistemul ales.

Cât costă o copertină retractabilă?

Puteți afla care este prețul copertinei retractabile dacă ne contactați telefonic, ne trimiteți un email ori completați formularul de contact de pe pagina noastra de contact. Trebuie să ne transmiteți care sunt dimensiunile copertinei dorite de dumneavoastră, sistemul de acționare pe care îl doriți, precum și orașul unde se face montajul. Vă punem la dispoziție servicii de montaj atât în capitală cât și în alte zone ale țării, iar prețul lor diferă în funcție de locația dumneavoastră.

Vindem atât clienților finali, persoane fizice, cât și persoanelor juridice ce doresc montarea copertinelor pe terase comerciale pentru crearea unui mediu placut dezvoltării bussinesului. De asemenea, dacă sunteți interesat de o colaborare și doriți să revindeți copertina retractabilă produsă de noi, va rugam sa scrieți un email către departamentul nostru administrativ, vă putem trimite contractul pe care îl încheiem cu toți colaboratorii noștri.

Denumiri: copertină retractabilă, copertine retractabile, copertine terase, copertină balcon, oferte de prețuri și vânzări în București, firmă montaj copertină retractabilă impermeabilă terasă balcon.