Copertine retractabile pentru terase si balcoane

Copertinele sunt sisteme de umbrire pentru terase si balcoane in perioada de vara. Ele sunt construite sa protejeze de caldura, sa creeze un confort termic si vizual placut si sa reziste la ploaia  usoara de vara.

Copertinele noastre sunt construite din structura de aluminiu, iar ca parte de acoperire folosim material textil impermeabil cu urmatoarele calitati: rezistent la decolorare, cu protectie UV peste 80%, rezistent la intemperii, umezeala, saruri, uleiuri, praf.

Structura copertinelor retractabile este standard de culoare alba, vopsita electrostatic. Materialul este la alegere dintr-o gama variata de modele si culori.

.

Sistemul de strangere – deschidere al copertinei poate fi:

Manual cu – mecanism si manivela .

Electric  – cu telecomanda/ intrerupator.

La actionarea cu telecomanda se poate opta si pentru senzor de soare si vant. Senzorul strange copertina la vant si o deschide la soare.


…………………………………………………..CUVINTE CHEIE:

Copertine retractabile terase.

Preturi copertine retractabile terase. Modele materiale impermeabile pentru copertine retractabile terase si balcoane. Firma montaj copertine de calitate, premium. Pret copertina retractabila terase. Copertine intrare case impermeabile rezistente la decolorare. Copertine balcon Bucuresti. Copertina mobile extensibila cu brate pentru soare. Copertina pentru umbrire balcon si terasa. Sisteme pentru protectie solara, umbrire, modele pentru terasa si balcon. Marchize automatizate  electrice cu senzor de soare si vant. Senzor de lumina. Sisteme profesionale de umbrire. Terasa de gradina cu umbrela retractabila. Umbrele pentru terase  si balcoane impermeabile. Copertine retractabile terase preturi, modele brate extensibile cu motor si senzor lumina si vant.