Copertine retractabile pentru umbrire

copertine pentru terase electrice

Copertinele sunt elemente pentru umbrirea teraselor in perioada de vara. Cele mai bune au materialul impermeabil. Sunt rezistente la soare si nu se decoloreaza. Firma noastra produce o gama variata de copertine si accesorii pentru umbrit terase si balcoane. In general copertina se monteaza repede, in cateva ore. Cele mai bune pe care le comercializam sunt model Loggia si Monoblock.

Acestea sunt exclusiv pentru protectia de soare si ploaie usoara de vara. Copertinele se actioneaza cu mecanism si manivela, dar se si pot automatiza cu motor electric actionat cu telecomanda.

Copertina electrica poate fi dotata si cu senzor de lumina si vant. Acesta deschide copertina automat la soare, iar cand bate vantul tare acesta o strange.

Copertine umbrire

Durata de utilizare a unei copertine este in medie de 7 -8 ani. Preturile pentru copertine variaza in functie de lungimea la perete si proiectia in fata. Pretul mai variaza si in functie de dotari: daca copertina este actionata manual, electric sau are in componenta si senzor de lumina si vant.