Copertine retractabile

Model KSET 30

Copertine retractabile terase

Dacă pentru dumneavoastră un sistem de copertină clasică nu este indeajuns și vă doriți ceva mult mai modern, atunci vă propunem o copertină retractabilă casetată. Această copertină casetată se prezintă sub formă de marchiză ce se poate strânge într-o casetă din aluminiu și oferă avantajul păstrării curate pentru timp îndelungat a prelatei. Automatizarea unui astfel de copertină terasă se face printr-un sistem electric marca Somfy, de cea ma buna calitate, și oferă garanția utilizărilor multiple fără riscul deprecierii. În plus, dacă aveți acasă mai multe motoare marca Somfy sau doriți să vă transformați locuința într-o casă inteligenta, atunci vă propunem să alegeți pentru un motor cu tehnologia IO. Acest tip de motor poate fi montat atât la dispozitive Somfy Tahoma cât și pe Conexxon, copertine retractabile terase

Prețul pentru copertine retractabile terase

Marchizele retractabile sunt cele mai răspândite sisteme pentru umbrirea spațiuluide terasă sau balcon. Marchizele sunt populare pentru că se montează relativ simplu și rapid și nu trebuie autorizație specială pentru montaj. Mai ales în București, dar și în alte orașe ale țării există multe cartiere rezidențiale noi unde nu este permisă închiderea cu sticla a balcoanelor și din acest motiv aceste sisteme pot fi montate fara probleme, fără a fi nevoiți să va confruntați cu birocrația.

Dacă ar fi să comparăm copertinele retractabile obișnuite cu marchizele retractabile automatizate și casetate, principala diferență dintre cele două sisteme este în primul rând modul de acționare. Copertinele se pot întinde sau strânge printr-o simplă apăsare de buton, iar din punct de vedere estetic sunt superioare pentru că în momentul în care nu sunt folosite nu lasă să se vadă decât caseta în care se rulează panza. Preț copertine retractabile terase

Odată montată, o marchiză retractabilă automatizată cu motor poate fi folosită în medie de 7-8 ani, înainte ca primele semne de depreciere ale sistemului să apară. Pentru un plus de rezistență, pânza marchizelor retractabile este tratată cu un strat de teflon ce face ca m\terialul să fie impermeabil.

Rămânând la punctele forte, marchizele retractabile automatizate sunt ideale pentru că nu întunecă interiorul camerei, dar păstrează o atmosferă răcoroasă prin ținerea la distanță a razelor de soare. De asemenea, oricât de mult ar fi folosite pe parcursul anului, marchizele își păstrează culoarea normala fără să se decoloreze din cauza expunerii îndelungate la razele soarelui.

Copertină retractabilă, cum se montează

Prețul marchizelor retractabile automatizate se calculează în funcție de lungimea laturii fixate de perete și de deschidere. Cutia în care se rulează se montează direct pe peretele terasei sau al balconului unde doriți să creați umbră, dar dimensiunea acesteia se face în funcție de mărimea terasei pe care doriți să-o acoperiți.  Indiferent de locul unde doriți să montați marchiza, vă putem garanta eficiența acestui sistem deoarece produsele noastre sunt confecționate exclusiv din materiale textile impermeabile care sunt rezistente împotriva ploilor și vântului, fiind ideale atât pentru case obișnuite, cât și pentru umbrirea teraselor la restaurant, cafenea și cofetărie. Copertină retractabilă, montaj

Marchizele retractabile disponibile pe pagina Eurotenda Paradise sunt din gama de marchize de lux, și au structură foarte robustă cu sistem inovator de acoperire ce se pretează atât la balcoane cât și terase exterioare. Marchizele sunt disponibile într-o gamă variată de culori și imprimeuri prin care dumneavoastră să vă alegeți cea ce vă place.

Optați pentru marchizele retractabile atât ca sistem de umbrire, cât și pentru a creea un confort vizual placut. Astfel, prin menținerea unei ambiuanțe plăcute în interior, nu veți mai avea nevoia de a regla temperatura aerului condiționat și în timp, chiar dacă achiziționați marchiza pentru umbrire, investiția se va amortiza rapid prin economia la curent.

Vindem catre toate tipurile de clienți, începând cu persoane fizice care cumpară astfel de marchize retractabile pentru propria casă și persoane juridice care și le doresc pentru restaurant, ori pentru revânzarea sistemelor.