Copertine retractabile

Sunt sisteme special concepute in primul rand pentru umbrirea teraselor si al balcoanelor. Aceste Copertine retractabile sunt de diferite forme si dimensiuni. Sistemele noastre sunt cu brate articulate, de altfel acestea sunt cele mai populare sisteme pentru umbrire.

Copertinele pot fi actionate manual sau electric. Pentru copertinele electrice, acestea se pot dota cu telecomanda, senzor de lumina si vant. Durata de utilizare a unei copertine este in medie de 7-8 ani. Materialul  pentru acoperirea sistemelor de copertine este impermeabil, cu teflon si foarte important nu se decoloreaza la soare. Se monteaza usor si repede. Nu necesita autorizatii. Sunt usoare. Se folosesc si la ploi usoare de vara. Se monteaza de obicei pe perete sau tavan. Nu necesita structura de sustinere in partea din fata.

Sistemele noastre.

 

Detalii despre furnizorii nostri pentru copertine.

 Furnizor materiale textile impermeabile.

Furnizor materiale textile impermeabile.

Citel S.l, este o companie spaniola cu sediul in Barcelona, specializata in fabricarea de tesaturi textile pentru exterior si interior.
Furnizor accesorii pentru copertine.

Furnizor accesorii pentru copertine.

Metaform este o companie greaca, cu sediul in Salonic, specializata in proiectarea si fabricarea sistemelor de protectie solara.

 


…………………………………………….CUVINTE CHEIE.

Copertine

Copertine retractabile terase, copertine balcoane impermeabile, copertine case. Preturi copertine impermeabile retractabile. Copertina retractabile pentru umbrire, pret copertina retractabila exterioara. Copertine exterioare electrice. Copertine retractabile preturi.