Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Copertină balcon - extensibilă, retractabilă | Modele Copertine balcoane

Copertină balcon - extensibilă

Copertină balcon extensibilă verticală

Știați că tot ce aveți nevoie pentru a crea în interiorul casei dumneavoastră un ambient placut, ferit de soarele puternic este o copertină veerticala gandită pentru balcon? Un astfel de model de umbrire se potrivește cu balcoanele și acoperă eficient spațiul pentru ca razele ultraviolete să nu mai intre în interiorul spațiului dumneavoastră. Acest tip de copertină retractabilă verticală este ideal pentru balcoanele apartamentelor orientate spre Est și Vest unde la anumite intervale de timp lumina și căldura solară intră în casă și este foarte puternică și creeaza disconfort, copertină balcon

Unde se potrivește copertina balcon verticală?

Copertina pentru terasă sau balcon sunt pentru toate tipurile de balcoane, cât și pentru terasele exterioare sau  case. La balcoane, Copertinele se prind de balustradă, putând fi fabricate  să depășească și 50 de centimetri nivelul balustradei spre exterior, iar la terase se fabrică atât de lungi încât acoperă în totalitate golul dintre tavan și podea.

Ce este o copertină balcon verticală?

Copertinele verticale pentru balcon sunt produse pentru umbrire ce se montează la balcoanele apartamentelor cu scop de locuit sau spațiu comercial. Ele sunt create dintr-o prelată impermeabila ce nu se strică la contactul cu apa și nici nu mucegăiește datorită tratamentelor cu care este facută.  Când vine vorba de culoarea și imprimeul pentru prelata impermeabilă, vă punem la dispoziție diverse culori și modele

Un plus la copertinele verticale balcon este că se pot coborî până unde doriți dumneavoastră. Astfel, dacă doriți ventilație pentru aerisirea spațiului din balcon, puteți coborî copertina doar până la nivelul unde soarele nu mai deranjează, iar restul balconului să-l lăsați liber pentru intrarea aerului.

Cum se montează o copertină balcon – extensibilă

Și copertinele pentru balcon se pot monta pentru umbrirea spațiului acolo unde este nevoie. Dacă terasa exterioară nu are balustradă până unde doriți să coborâți copertina verticală, atunci ea poate fi fabricată astfel încât să coboare până la podeaua balconului.

Ce sistem de acționare poate avea o copertină balcon?

În funcție de preferințele dumneavoastră putem produce copertine verticale cu acționare manuală sau electrică. Cele cu acționare manuală se vor coboarâ și se vor ridica cu ajutorul manivelei, iar pentru electrice, putem monta un motor pe copertină balcon.

Dacă achiziționați o copertină electrică sistemul acesteia se controlează cu telecomandă, iar la preț motorul se calculează separat la copertina retractabilă

Prețul unei copertine balcon

Dacă vreți să aflați cât costă copertina balcon verticală trebuie este să ne contactați telefonic, să ne trimiteți un email ori să completați formularul de pe pagina de contac. Trebuie sa ne transmiteți dimensiunile copertinei dorite, și modul de acționare al copertinei și zona în care doriți să efectuăm montajul.

Marchize retractabile terase și balcoane

Dacă vă doriți un sistem de umbrire eficient care să oprească lumina să nu mai intre în camera dumneavoastră fără să întunece spațiul, atunci vă recomandăm o marchiză retractabilă ce poate fi montată atât la terasă deschisă cât și la balcon. Cu această  marchiză retractabilă camera rămâne luminată în cel mai natural mod, dar veți reduce acțiunea razelor de soare ultraviolet care ne decolorează mobilierul și draperiile.

Unde se montează marchizele retractabile

Marchizele se montează atât pentru terasele private cât și la terasele de restaurant, cafenea sau cofetărie pentru ca cei care doresc să stea pe terasă să poată beneficia de condiții termice si de lumină  placute chiar și pe timp de vară, în zilele caniculare. Marchizele sunt cele mai răspândite soluții de umbrire ele putând fi văzute foarte des și la apartamentele din București, mai ales la  imobilele unde este interzisă sau imposibilă închiderea balconului cu sticlă.

Marchiza retractabilă terasă este  acționată manual sau poate automatiza montând unui motor care se acționează cu telecomandă. Dacă alegeți o marchiză retractabilă electrică și veți montata un senzor de vânt, veți sta fără grijă nemaifiind nevoie să urmăriți cand bate vantul pentru a strânge la timp marchiza în caz de furtună. Indiferent de sistemul de strangere, satisfacția alegerii este garantată deoarece punem la vanzare doar materiale din import Spania, de calitatea cea mai bună.

Cât costă un sistem de marchize București?

În București am montat un număr foarte mare de marchize de umbrire.În funcție de nevoile dumneavoastră, vă putem fabrica chiar și o marchiză retractabilă verticală dacă doriți umbrirea unei ferestre cu marchiză orientată spre Est sau spre Vest pentru a nu lăsa soarele să intre în intervalele de peste zi când bate cel mai tare.

De ce merită să investiți într-un sistem de umbrire tip marchiză?

Marchizele disponibile la  Eurotenda Paradise sunt foarte atractive atât din punct de vedere calitativ cât și sunt foarte eficiente. Ele sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele astfel prin montarea marchizelor puteți îmbunătăți aspectul clădirii exprimându-vă de altfel și personalitatea sau gusturile. În plus, datorită panzelor din care sunt confecționate, marchizele noastre reduc căldura din încapere chiar și cu 7-8 grade, motiv pentru care veți folosi mult mai puțin aerul condiționat.

La restaurante, cafenele sau cofetării, marchizele retracatabile sunt recomandate pentru crearea unei atmosfere relaxante ce atrage clienții și inbunatațesc aspectul caracterul estetic, dar și pe confortul. Astfel, și ca prprietar de afacere, nu doar ca persoană fizică puteți beneficia de montarea unor marchize datorită faptului că prin montajul lor veți putea atrage mult mai mulți clienți, crescând de altfel și cifra de afaceri.

Cum comandam marchiza retractabilă?

Dacă doriți să montați  pe terasă o marchiză retractabilă, contactați-ne pentru a ne comunica cotele terasei, culoarea materialului din care doriți să o confecționăm, dar și tipul de acționare. Apoi, vom reveni la dumneavoastră cu o ofertă de preț care să se încadreze în bugetul dumneavoastră.