Warning: Undefined array key "options" in /home/eurotend/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192
Valoarea unui apartament care are copertine retractabile montate

Ca proprietar de apartament, fiecare bănuț obținut în plus din chirie contează. La urma urmei, lucrurile pe care le puneți la dispoziția chiriașilor sunt mult mai scumpe decât valoarea chiriei și în funcție de calitatea celor cărora închiriați, există șansa să aveți mai mult de pierdut decât de câștigat. De aceea, pentru a face ca această afacere să fie cât mai profitabilă, este important să vă dotați apartamentul cu lucruri puține, esențiale, dar de foarte bună calitate și cu un aspect deosebit, pentru a diminua la maxim riscurile și a putea cere cât mai mult. Iată o listă cu obiectele în care ar trebui să investiți:

Ce trebuie să conțină un apartament de închiriat?

#1 Aparatură electrocasnică de calitate

Dacă v-ați hotărât să închiriați un apartament, acest lucru nu înseamnă că trebuie în mod obligatoriu să-l dotați cu tot ce este mai nou de pe piață. Este suficient să le asigurați viitorilor chiriași strictul necesar, dar să aveți grijă ca toate obiectele puse la dispoziție să fie sigure și să funcționeze corespunzător. Verificați frigiderul, mașina de spălat și aragazul, iar dacă acestea nu prezintă niciun fel de defecțiuni, chiar dacă sunt modele mai vechi, nu trebuie să vă faceți griji că scad valoarea apartamentului pentru că nu este cazul.

#2 Copertine retractabile pentru ferestre

Dacă doriți să obțineți cât mai mulți bani din chiria dumneavoastră, este important să luați în calcul cheltuielile adiționale care cad în seama chiriașilor. Întreținerea este una dintre ele, iar dacă în imobilul respectiv se percep mulți bani pentru mentenanță, înseamnă că trebuie să vă ajutați chiriași să economisească din altă parte. De exemplu, pentru a ține la distanță căldura pe timpul verii și a nu fi necesară folosirea unui aparat de aer condiționat în permanență, montați copertine retractabile pentru ferestre și astfel, pentru dotările puse la dispoziție și confortul creat, puteți justifica și prețul mai ridicat al chiriei.

#3 Mobilă de bucătărie rezistentă

Fără îndoială bucătăria este încăperea folosită cel mai neglijent într-o locuință închiriată. Când casa respectivă nu le aparține, alimentele prăjite și grătarele devin rapid o parte nelipsită din meniul de zi cu zi a chiriașilor dumneavoastră. Iar motivul principal pentru care procedează așa nu este intenția de a produce o stricăciune gazdei, ci pur și simplu aspectul practic al unei astfel de diete. Nu aveți prea multe variante la dispoziție pentru a vă proteja pereții bucătăriei de fum și de miros. Dar cel puțin, atunci când vine vorba de mobilă, în loc să optați pentru corpuri din lemn sau pal care se îmbâcsesc ușor, puteți investi în mobilier metalic, simplu de curățat și de întreținut.

#4 O canapea de efect

În general, canapeaua nu este una din piesele de mobilier care rămâne în casă după curățenia în urma chiriașilor. Ea se strică cel mai repede în urma folosirilor repetate, dar cu toate acestea, dacă doriți să fiți socotit o gazdă bună, nu aveți de ales decât să puneți la dispoziție una. Astfel, nu investiți într-o canapea foarte scumpă deoarece indiferent de materialul ei, ea se va deteriora cu timpul. Dar oferiți în schimb una care să se încadreze bine în interiorul camerei și să impresioneze în primul rând prin aspect, dacă nu și prin calitate.

#5 Mobilier spațios pentru depozitare

Dacă este vorba de un contract pe o perioadă lungă de timp, cel mai probabil, chiriașii dumneavoastră s-ar putea să-și dorească mult spațiu de depozitare pentru lucrurile lor. În plus, ar fi bine să le oferiți acest lucru deoarece cu cât sunt mai puține obiecte împrăștiate prin apartament, cu atât va crește mai mult și valoarea acestuia.

În concluzie

Nu întotdeauna valoarea unui apartament se reflectă în prețul obiectelor din interiorul său. Există apartamente mobilate scump în care nu se ține cont de nicio regulă și din această cauză arată ieftin. Pe de altă parte, există și apartamente mobilate cu piese convenabile pentru care nu s-a plătit o avere, dar care prin armonia pe care o creează dau încăperilor în care le adăpostesc un plus de eleganță.