Folie Terasă Transparentă

Rulouri cu folie terasă transparentă

Dacă dorești să iți protejezi spațiul exterior de ploaie, vânt și zăpadă, să creezi un confort climat plăcut, atunci acest sistem este soluția perfectă și economică. Folosim folie terasă transparentă, rezistenta la vânt puternic și zapada. Denumiri: folie terasă, folie transparentă, Rulou folie terasă transparentă pentru ploaie, vânt și zăpadă.

Producator rulouri cu folie terasă transparentă 

Vă pregătiți terasa pentru perioada rece din an și căutați un sistem practic și avantajoas de închidere? Vă recomandăm ruloul transparent cu folie terasă cu un aspect impecabil și de o eficiență extraordinară. Acum este simplu să vă construiți un spațiu bine izolat pe timp de iarnă, dar aerisit și confortabil in perioada de vară dacă optați pentru rulouri transparente.

Sistemele de rulouri transparente pentru terase si balcoane sunt economice, se instalează ușor și crează o atmosferă cu un climat plăcut în orice perioadă a anului. Cu toate că sunt fabricate dintr-un plastic mult mai ușor decât geamurile termopan, rulourile cu plastic transparent sunt rezistente împotriva vânturilor puternice și protejază la zăpada și ploaie.

În ce constă un rulou necasetat  simplu cu folie terasă transparentă?

Rulourile cu plastic transparent au un design unic. Ele sunt fabricate dintr-o prelată din material PVC cu o bandă de rigidizare pe conturul ruloului și au cusust arici  pe parțile lateral pentru o prindere eficientă și o izolare extra. Din punct de vedere estetic, rulourile cu plastic arată excelent dacă sunt îngrijite corespunzător pe toată perioada de folosire. Rulourile nu sunt dificil de întreținut și împotriva intemperiilor vremii fac față cu brio la orice provocare, folie terasă transparentă.

Rulourile cu plastic transparent de la Eurotenda sunt prevăzute cu un sistem de acționare mecanică prin manivelă. Dar la cererea dumneavoastră le putem dota cu motor și telecomandă pentru a le automatiza închiderea și deschiderea. Aceste sisteme pot fi folosite și la pergole retractabile montate de Eurotenda Paradise. De asemena închiderea și sistemului de pergolă retractabilă cu lamele din aluminiu se poate combina cu sistemele de folie terasă transparentă.

Unde puteți folosi rulouri transparente necasetate pentru închidere?

Dacă optați pentru rulouri cu plastic transparent la terasă puteți fi convins că ați ales cea mai bună și mai convenabilă metodă de izolare împotriva factorilor din exterior deoarece instalate la balcon de exemplu, aceste rulouri nu ocupa mult evitându-se astfel riscul de ingreunare al balconului, iar în cazul teraselor sau foișoarelor permit păstrarea arhitecturii construcției, dar sunt și mult mai puțin costisitoare ca preț decât panourile de sticlă atunci când vine vorba de o suprafață mare de închis.

Cat izolează rulourile transparente?

Rulourile cu folie terasă transparentă protejază până la 90% împotriva infiltrațiilor de apă pe tot parcursul anului și 88% împotriva zăpezilor in perioada de iarnă. În plus, vara ca exemplu, deoarece nu închid terasa etanș golul pe care îl acoperă, permit ventilația aerului și astfel în interior se crează o atmosferă plăcută și ventilată .

Cât timp durează de la comanda până la montaj rulou transparent?

Rulourile transparente se produc exact la dimensiunile terasei ce se dorește închisă. Astfel, după măsurare și până la montaj durează 14 zile pentru producția unor sisteme ce se vor potrivi la fix cu arhitectura terasei.

După fabricare rulourile transparente sunt preasamblate, astfel timpul de montaj este redus la minim. Nu sunt greu de montat, dar necesită un mod de fixare binde facut pentru a face față la vânturile puternice.

Prețul unui rulou transparent pentru terasă sau balcon cu folie terasă?

Pentru a obține o ofertă de preț, tot ce trebuie să faceți este să măsurați cât mai bine dimensiunile golului pe care doriți să-l închideți. Avem nevoie de înălțimea și lungimea ruloului pentru a fabrica produsele ideale pentru terasa dumneavoastră sau terasa comerciala unde doriți să montați rulourile cu folie terasă transparentă. În plus, dacă doriți să optați pentru un sistem cu motor la rulouri transparente, trebuie să ne specificați și acest lucru deoarece prețul motorului se calculează individual.

Rulourile cu folie terasă transparentă sunt foarte versatile, iar materialele de care dispunem ne permit să vă oferim oferte de preț care să se potrivească cu bugetul pe care îl aveți. Fabricăm diverse modele de rulouri transparente cu prețuri pentru toate bugetele pentru ca toți clienții noștri să se bucure de eficiența unui astfel de rulou.