Sistem cu sticla glisanta, pentru inchideri terase si balcoane.

Bucurati-va de terasa dumneavoastra pe toata perioada anului! Extindeti  spatiul in aer liber! Sistemul protejaza terasa de ploaie, vant si zapada. Toate aceste beneficii fara a se modifica arhitectura terasei.

Sistemul de sticla glisanta este fara rama verticala, ideal pentru terase de vara si balcoane. Compus din foi de sticla securizata cu grosimea de 10 mm fixate pe sine de ghidare (sus – jos). Foile de sticla aluneca lin pe sina inferioara. Piesele de legatura dintre sticla si sina sunt patentate de producator. Sistemul este fara role sau rulmenti ce ar putea sa se blocheze (ca alte sisteme de pe piata). Sinele sunt din aluminiu. Sistemul gliseaza pe diferite forme: in forma de “U”, in forma de “L”, zone semirotunde chiar si unghiuri mai mici de 90 grade. Sistemul de sticla poate avea usa pe una din laturi; pe ambele laturi; poate avea chiar si o usa intermediara. Atunci cand este nevoie, aceasta usa  gliseaza ca un panou normal catre unul din capete

  • Rezistenta sistemului la vant = 197 km/h.
  • Benzi transparente intre foile de sticla in forma de ” H “, proiectate sa lege foile intre ele si sa hidroizoleze.
  • Latimea panourilor de sticla se executa intre 60 si 70cm.
  • Inaltimea maxima pentru panourile de sticla este de 3,00m.
  • Panouri de sticla foare usor de glisat, indiferent de inaltime.
  • Lungimea de glisare este nelimitata.

Sisteme sticla glisanta pentru terase si balcoane.

Preturi sticla glisanta. Producator sisteme geamuri glisante pentru balcoane. Inchideri terase geamuri glisante cu sticla securizata. Modele inchideri terase cu sticla glisanta rezistenta la vant si zapada. Sticla glisanta allglass todocristal. Geamuri glisante mobile balcon pret. Firma montaj terase sticla glisanta. Inchideri terase si balcoane cu sticla glisanta. Preturi pentru geamuri mobile retractabile pentru terase si balcoane. Compartimentari spatii interioare cu pereti sticla mobila, usi glisante geam securizat. Pereti amovibili sticla securizata.