Sisteme inchideri terase

Folosim pentru inchiderea teraselor folie transparenta (plastic transparent) de 0,8 mm grosime. Acest plastic transparent este rezistent la soare, are tratament U.V, sa nu se arda (matuiasca ).  Folia transparenta are o durata medie de utilizare in mediul exterior de 5 -6 ani.

Plasticul transparent este rezistent la ger, la fel nu se caseaza. Atunci cand se construieste un sistem, plasticul se termosudeaza si i se aplica un chenar mat pentru rezistenta. Toate sistemele pe care le comercializam sunt pentru protectia terasei de vant, ploaie si zapada. Aceste sisteme cu plastic transparent asigura si un confort termic destul de generos.

Sistemele noastre.

 

Video cum functioneaza!

 


 

CUVINTE CHEIE:  Rulou transparent pentru inchideri terase si balcoane. Preturi inchideri terase plastic transparent 0.8mm grosime. Copertine transparente pentru terase si balcoane. Producator plastic transparent cu bride si capse. Folie transparenta pentru foisoare. Jaluzele transparente balcoane si terase. Preturi rolete transparente inchideri terase. Firma producator plastic transparent foisoare. Perdele transparente pentru terase si balcoane. delimitari, compartimentari cu plastic folie transparenta. Pereti transparenti antivant terase.