Închideri Terase

Rulou cu plastic transparent

Sistem elegant cu profile din aluminiu pe care îl folosim la închideri terase cu plastic transparent pentru spațiul exterior. Protejează de condițiile nefavorabile ale vremii cum ar fi: ploaia, vântul  și zăpada. Ruloul izoleaza și fonic până la 35 db. Folosim plastic transparent rezistent la vânt și zăpadă.

Închideri terase cu rulouri transparente exterioare

Atunci când vă doriți un rulou elegant de închidere a balconului sau terasei pentru a opri infiltrația apei de ploaie sau a zăpezii, vă recomandăm rulouri transparente cu casetă și ghidaje din aluminiu din material rezistent, fabricat să facă față intemperiilor vremii. Pe lângă protecția împotriva ploilor, optând pentru rulouri transparente închideri terase izolați fonic spațiul până la 35 db.

Un rulou transparent este fabricat dintr-o folie transparentă ce culisează prin ghidaje laterale din aluminiu și se adună pe tambur într-o cutie din aluminiu în momentul rularii. Astfel, atunci când folia transparentă este coborâtă, datorită ghidajelor și cutiei din dotare, terasa devine izolată complet. Pentru a asigura o protecție sporită împotriva vântului, foliile transparente sunt prevăzute cu câte două rânduri de perii care fac contact cu folia transparentă, blocând intrarea curenților de aer.

Rulourile transparente casetate, cea mai bună alegere pentru protecția pe timp de iarnă?

Un set de rulouri transparente exterioare închideri terase este potrivit pentru orice terasă sau construcție unde vreți să țineți la distanță apa și zăpada. Un astfel de sistem este simplu de folosit, iar modul de acționare depinde de preferințele dumneavoastră. Standard, toate rulourile noastre sunt dotate cu manivela pentru acționarea manuală. Dar la cerere putem să instalam și sisteme automate dotate cu motor și telecomandă.

Unde se potrivește montarea unor rulouri transparente ca soluție de acoperire?

Rulourile transparente casetate și dotate cu ghidaje sunt ideale pentru izolarea teraselor exterioare și al foișoarelor, dar și în al balcoanelor. Astfel, prin investiția într-un astfel de model, un spațiu nefolositor pe timp de iarnă devine un loc plăcut de relaxare și odihnă. De altfel, datorită faptului că puteți strânge rulourile transparente atunci când nu mai aveți nevoie de ele, spre deosebire de închiderea cu sticla, spațiul izolat cu folii PVC transparente nu se transformă într-o seră in perioada de vară. Plastic transparent închideri terase.

Rulourile transparente se montează rapid și rezistă la vijelii puternice chiar și în cazul balcoanelor din complexurile imobiliare cu multe etaje. Pentru o izolare optimă, bucățile de folie transparentă se unesc una câte una și apoi se lipește conturul compus din banda de rigidizare. Tamburul de rulare al acestor folii este din metal rezistent.

Cât de mult izolează rulourile transparente terasele unde sunt montate?

Rulourile transparente exterioare sunt ideale pentru izolarea golurilor împotriva ploii și zăpezii, dar și a zgomotului. Cu ajutorul lor protejați  99% din precipitații și vă puteți izola terasa sau foișorul și împotriva sunetelor de afară.

Care este timpul de montaj a unor rulouri pe terasă?

Rulourile exterioare închideri terase, pentru care puteți opta în magazinul nostru pot fi fabricate în 14 zile de la comanda fermă. Măsurați cu dimensiunile golurilor pe care doriți să le acoperiți și în două săptămâni de la comandă veți putea beneficia de rulouri transparente.

Cât costă rulourile transparente casetate pentru închideri terase?

Dacă sunteți interesat de pretul pentru ruloul transparent pentru închideri terase tot ce trebuie să faceți pentru a putea beneficia de un pret este să ne trimiteți înălțimea și lungimea rulourilor de care aveți nevoie la terasă. De asemenea, în cererea dumneavoastră să specificați și sistemul de rulare dorit precum și adresa la care doriți să se efectueze lucrarea. În prețul calculat de noi este inclus montajul în București, iar dacă solicitarea dumneavoastră este pentru o altă zonă a țării, vă vom calcula un preț în funcție de distanță. Sistemele noastre de pergole retractabile se pot închide cu aceste modele de rulouri transparente închideri terase.