Panou transparent cu capse si bride

Acest sistem este pentru a proteja terasele de ploaie, vant si zapada. Panoul din plastic transparent cu capse si bride este detasabil in perioada de vara.  Ideal pentru terasele din lemn.

Panoul este compus din folia transparenta de 0,8 mm grosime, care are pe contur banda de rigidizare mata. Pe  partile laterale ale panoului si in partea de sus se ataseaza capse ovale. Bridele rotative  se fixeaza pe stalpi. Ancorarea panoului se face prin fixarea panoului de bride. Panoul transparent are in partea de jos un sort pentru drenarea apei. Pentru zonele unde se doreste trecere se pot atasa panoului 2 fermoare paralele pentru a creea o usa.  Panourile transparente cu capse si bride sunt rezistente la vant puternic, temperaturi scazute. Folia transparenta are tratament UV. pentru a nu se arde (matui) de la soare.

 

 

 


Cuvinte cheie: Panou transparent cu capse si bride pentru terase si balcoane. Preturi panouri transparente terase si foisoare. Folie transparenta bride. Folie transparenta terase si balcoane. Producator panou transparent cu capse si bride rotative terase si foisoare pentru ploaie zapada si vant. Panou plastic transparent terase preturi, bride. Firma productie plastic transparent terase, foisoare si balcoane pentru ploaie vant, zapada. Panou transparent capse bride terase pret.