Pergola Star

Acest model de pergola este o varianta simpla si usoara pentru a acoperi terase, in general pentru spatii private de dimensiuni mici. Pergola Star este conceputa pentru umbrire, dar cu calitati de durabilitate la intemperii in timp fata de o copertina cu brate retractabile. Pergola este impermeabila si stabila la vant puternic.

.

Pergola Star este compusa din: partea de acoperire cu poliplan Block-out impermeabil, stalpi de sustinere fata si jgheab de colectare a apei. Pergola Star este actionata electric. Optional se poate atasa acoperisului sistem de iluminare cu leduri.

Detalii tehnice:        Sistem de iluminare cu leduri pentru pergola Star


Cuvinte cheie: Pergole moderne, retractabile pentru acoperit terase, Pergola moderna retractabila, electrica. Pergola cu sistem de iluminare terase si balcoane. Producator pergole moderne balcoane si gradini de vara. Pergola Star, acoperis modern retractabil electric pentru terasa de vara, umbrire, protectie de soare. Pergole impermeabile terase si balcoane. Acoperis rezistent la vant puternic. Sistem de iluminare cu leduri pentru copertine terase balcoane. Prelate retractabile pentru terase. Preturi prelate ratractabile umbrire balcoane. Structura aluminiu cu poliplan block-out, impermeabil, acoperis modern electric cu telecomanda.