Pergole retractabile aluminiu

Denumiri: pergole retractabile din aluminiu, pergole cu acoperiș retractabil și sistem de lumini led pentru terase și balcoane

Pergola model STAR

pergole retractabile aluminiu
pergole retractabile terase

Pergole retractabile aluminiu terasă

Vrei sa extinzi spatiul exterior pentru clientii tai? Ai nevoie de mai mult spatiu pentru a-ti desfasura activitatea. Pergola Star este solutia potrivita. Aspect impecabil, gama variata de culori, complet electrica. Instalare rapida.

pergole retractabile aluminiu terasă

Acoperiș retractabil terasă, pergole retractabile

La fel de bine sistemul nostru cu prelata tip poliplan si iluminare led poate fi montat pe terasele private. Avantaje: umbra puternica, complet impermeabil, rezistent la vant. Daca doresti un sistem de umbrire stabil si rezistent pergola Star este optiunea potrivita. Varietate de culori pentru structura din aluminiu si poliplan (prelata).

pergole retractabile, acoperiș terasă aluminiu

Ai o terasă de dimensiuni medii si vrei s-o folosesți linistit din primavara pana toamna târziu? Pergola Star ar putea fi optiunea excelenta pentru tine. Acoperiș retractabil cu prelată rezistentă la soare si impermeabilă, prevazut cu stalpi de sustinere din aluminiu in partea din fata, astfel rezista la vant puternic. De altfel pergola retractabilă poate fi prevazută si cu lumini led pentru statul pe terasă in serile de vară.

Pergole retractabile aluminiu

Aveți o terasă exterioara și doriți să o utilizați începând din primăvară și până toamna târziu, uneori chiar și iarna cand este vreamea uscată când temperaturile vă îndeamnă să mutați petrecerea din casă, vă propunem să investiți într-o pergolă retractabila la terasă Star care să creeze condiții optime pentru timpul petrecut afară. O pergolă terasă model Star constă într-un acoperiș retractabil rezistent la vânt și ploaie, susținut de structură din aluminiu care suportă greutatea pergolei. Acest sistem de acoperire tip pergolă conceputa dintr-o pergolă retractabilă terasa cu poliplan poate fi dotata și cu lumini led pentru iluminarea terasei dumneavoastră in perioada de seară.

Din ce este confecționată o pergola retractabila la terasă

Pergole retractabile Star sunt pergole cu prelată moderne cu PVC block out cu inserție de carbon, concepute special pentru a putea face față condițiilor meteorologice. În părțile laterale aceste pergole retractabile sunt prevăzute perii și un rând de garnitură montate pentru a opri infiltrațiile de apă pe terasă. În plus grinda din față a acoperișului pergola retractabila, are un jgheab de colectare a apei de ploaie. Astfel, atât ca design cât și ca funcții, pergola retractabilă se pretează atât instalarii la case, cât și la cafenele, restaurante, terase.

Cu acest acoperiș pergolă Star petrecerile din serile de vară devin mai racoroase, iar zilele petrecute la terasă chiar și pe timp de soare, mai plăcute și mai răcoroase. În domeniul sistemelor de acoperire Star reprezintă calitatea deoarece aluminiul din care este produs acest sistem de pergole a fost testat în condiții meteorologice extreme și a obținut rezultate extraordinare după expunerea îndelungată la ploaie sau la soare și la utilizarea pe vânt puternic si zapadă. De asemenea, vopsirea elctrostatică da pergolei rezistență culoare chiar și după mulți ani de de la utilizare.

Pretul acoperișului retractabil tip pergolă pentru terasă

Prețul unui acoperiș retractabil in București sau oriunde altundeva în țară depinde de cotele terasei pe care doriți să o acoperiți cu pergola. Pergolele Star sunt gândite pentru a extinde spațiul oricărei terase și se produce pe comandă astfel încât să se potrivească de fiecare dată cu cerințele dumneavoastră.

O pergolă acoperiș retractabil este perfectă pentru extinderea spațiului exterior indiferent de structura sau forma clădirii căreia vreți să-i creați o terasă acoperită. Pergola un aspect ce se integrează perfect atât cu stilurile arhitecturale moderne, cât și cele clasice. In plus,daca ați comandat și instalat deja o pergolă retractabila la terasa și sunteți mulțumit de ea, dar acum vă doriți un acoperiș chiar și mai mare, există posibilitatea montării unei pergole suplimentare lângă pergola existentă. Astfel, când vine vorba de sistemele Eurotenda de umbrire comercializate, nu este nevoie să vă decideți o dată pentru toată viața pentru ca și după instalarea unei pergole încă vă permiteți să fiți creativ deoarece avem sisteme si pentru inchiderea terasei în plan vertical. Eurotenda Paradise

Un avantaj al pergolelor retractabile este că se pot monta foarte rapid in maxim una doua zile. Montajul se face de către personal experimentat. Rezultatul pe care îl oferim este de fiecare dată cel pe care și l-a dorit clientul.

Pergolele retractabile pentru terase Star arată extraordinar montate la restaurante sau hoteluri când se dorește extinderea spatiului exterior, dar la fel de bine un sistem cu prelată tip poliplan și iluminare led poate completa și terasa unei case private.

Calitațile acoperiri terasei cu pergole retractabile impermabile

Ca sisteme de umbrire, pergole retractabile sunt  din cele mai sigure sisteme. Sunt elegante și crează o atmosferă linistita, dar în același timp își îndeplinesc cu succes și rolul de protecție impotriva ploii si a soarelui. Dacă ar fi să enumerăm câteva din cele mai bune motive pentru care recomandăm un astfel de sistem, argumentele noastre sunt următoarele:

  • materialele rezistente fac ca pergola Star să nu se deterioreze de la vremea dură
  • aspectul elegant recomandă acest sistem de umbrire pentru oricare tip de terasă
  • în cazul pergolelor retractabile cu prelată, dotate cu prelată impermeabila, există o gamă variată de culori de unde puteți alege ceea ce vi se potrivește
  • structura din aluminiu face ca acesta să facă față utilizărilor repetate, fără însă a obstrucționa libera mișcare și a ocupa mult din spațiul de pe terasă
  • protecția ultravioleta este de 100%, pergolele vă protejează sănătatea, permițându-vă să vă bucurați de aerul proaspăt fără sa fiți expunși la razele UV
  • pergole retractabile se realizează pentru fiecare terasă in parte, astfel încât puteți fi siguri că se potrivesc perfect cu dimensiunile terasei pe care doriți să o acoperiți.
Detalii tehnice pergola Star
Deschiderea maxima 6 metri in fața si 15 metri la perete
Detalii tehnice pergola Magna
Deschiderea maxima 8 metri in fața si 15 metri la perete
Detalii tehnice pergola Mega
Deschiderea maxima 10 metri in fața si 15 metri la perete