Pergole retractabile aluminiu

PERGOLA STAR - pregateste terasa pentru

Ai o terasa de dimensiuni medii si vrei s-o folosesti linistit din primavara pana toamna tarziu? Pergola Star ar putea fi optiunea excelenta pentru tine. Acoperis retractabil cu material de acoperire rezistent la soare si impermeabil, prevazut cu stalpi de sustinere in partea din fata, astfel rezista la vant puternic. De altfel sistemul de acoperire poate fi prevazut si cu lumini led pentru statul pe terasa in serile de vara.

 

Terasa acoperita cu prelata retractabila

Vrei sa extinzi spatiul exterior pentru clientii tai? Ai nevoie de mai mult spatiu pentru a-ti desfasura activitatea. Pergola Star este solutia potrivita. Aspect impecabil, gama variata de culori, complet electrica. Instalare rapida.

Acoperis retractabil de gradina

 La fel de bine sistemul nostru cu prelata tip poliplan si iluminare led poate fi montat pe terasele private. Avantaje: umbra puternica, complet impermeabil, rezistent la vant. Daca doresti un sistem de umbrire stabil si rezistent pergola Star este optiunea potrivita. Varietate de culori pentru structura din aluminiu si poliplan (prelata).

Galerie proiecte realizate

Pergola Star este comercializata de compania noastra sub licenta Metaform SA.

GARANTIE 5 ANI – Acest sistem beneficiaza de garantie. Durata de utilizare > 12 ani.

Mai multe dimensiuni de In functie de suprafata acoperita

Star

Deschiderea maxima 6 metri
STAR

Magna

Deschiderea maxima 8 metri
Magna

Mega

Deschidere maxima 10 metri
mega