Pergole retractabile

Pergola PERSA

Special concepută pentru rezistența la încarcari de zăpadă. Formată din lamele de aluminiu izolate cu spumă. Pergola cu acoperiș este retractabil. Se poate confecționa pentru diferite tipuri de terase

Pergola STAR

Sistem retractabil pentru terase de gradină, spații private și comerciale. Folosim structură de susținere din aluminiu, iar ca parte de acoperire poliplan block-out marca Sattler

Denumiri: pergola retractabilă, pergola terasă, sisteme pentru acoperit terase, acoperiș, electric , preț pergolă retractabilă. Modele pergole bioclimatice. 

Montaj la balcon, acoperiș metalic aluminiu. Preț pergola metalică aluminiu. Producator București pergole retractabile terase. 

Acoperiș retractabil terasă modernă. Video cu terasă acoperită. Acoperiș cu prelată impermeabila. Pergola terasă aluminiu pret.

Eurotenda vă prezintă o  varietate de Pergole retractabile pentru a satisface diverse nevoi si cerinte. Pergolele sunt elementele cheie nu numai în scopuri de umbrire, ci și pentru extinderea spațiului cu eleganță. În plus, sunt o modalitate ideală de acoperire a unor zone mari deschise. Pergola retractabilă este denumirea generica pentru o constructie care este reprezentata de imbinarea coloanelor cu stalpii. Sisteme pentru terase cu acoperiș retractabil impermeabil rezistent la zapadă.

 

pergola, acoperiș retractabil
Pergole montate pe structură independentă în două ape
pergola retractabila
Acoperiș retractabil montat pe structură independentă
Pergole
Pergole moderne pe peretele cladirii.