Prelată impermeabilă

Prelate impermeabile pentru copertine și marchize

Vezi galeria noastră de modele și culori pentru prelata impermeabilă folosita la copertine și marchize catalog 2023. Toate prelatele prezentate sunt disponibile în stoc și se livrează pe bază de comandă. denumiri: prelată impermeabilă, prelate impermeabile colorate pentru terase și balcoane.

Galeria de culori și modele pentru prelata impermeabilă de pavilioane

Pentru copertine,   pergole și  marchize  dar și la corturi, umbrele, pavilioane de gradină sunt disponibile într-o gamă variată de culori și imprimeuri pânzele ( prelată impermeabilă ) comercializate de compania noastră. Toate pânzele folosite pentru fabricarea copertinelor, umbrelelor, pavilioanelor de gradina, corturilor și a marchizelor pe care le puteți vedea pe sait sunt panze importate din Spania și folosite în general pentru umbrare, corturi și alte produse menite să reziste la intemperiile vremii.

Materialul din care sunt confecționate pavilioanele, copertinele corturile și umbrelele de pe acest site se numește Docril și este creat special pentru a oferi un maxim de confort termic și vizual, fără a se deprecia din cauza condițiilor de vreme sau expunerii repetate la soare. Câteva din principalele proprietăți ale acestei pânze sunt:

  • nu se decolorează la soare
  • rezista împotriva prafului, uleiurilor, sărurilor, la apa și la razele ultraviolete
  • rezista împotriva microorganismelor cum ar fi bacteriile și mucegaiul
  • rezista la agenții chimici din atmosferă care depreciază majoritatea pânzelor de pe piața
  • pânză impermeabia protejată cu Teflon care nu permite infiltrarea apei de ploaie

Pentru că suntem convinși de calitatea excepțională a țesaturilor noastre, oferim o garanție de cinci ani împotriva decolorării și a mucegaiului. În acest interval de timp vă garantăm că produsele noastre nu vor arăta semne de depreciere chiar și după utilizări repetate la soare sau în timpul ploilor.

Prelată impermeabilă pentru pavilioane, corturi și umbrele

Când vine vorba de sisteme de umbrire pânzele cu Docril sunt cea mai bună alegere deoarece ele sunt țesute din fibre acrilice vopsite astfel nu-și vor pierde în timp strălucirea culorilor. Pentru o rezistență sporită, în timpul vopsirii cu soluție se adaugă pigmenți de vopsea în molecula de fibră și astfel se sudează niște legături dificil de destrămat chiar și după mulți ani de utilizare, prelată impermeabilă

Teflonul, marcă înregistrată DuPont, se folosește în procesul de finisare al materialelor Docril pentru a le spori rezistența la intemperii și a întări pânza. Astfel, pânzele pavilioanelor de gradină, corturilor, umbrelelor, copertinelor, pergolelor și marchizelor Eurotenda capătă un caracter impermeabil care împiedică pătrunderea apei și nu permite lipirea murdăriei. În plus, aerul poate circula prin pânză, la fel ca înainte, astfel aeririsirea spațiului este posibilă. Prelată impermeabilă

Docril Nautica – pânză prelată impermerabilă pentru bărci și șalupe rezistente în mediu salin

Docril Nautica este o pânză vopsita 100% acrilică și are o rezistență sporită împotriva factorilor de mediu și mai ales salin. Din această pânză ce are un finisaj ce împiedică dezvoltarea microorganismelor precum ciupercile, bacteriile și algele, se confecționează acoperiri la bărci și șalupe.

Prelată impermeabilă, pânza docril nautica este o pânză rezistentă la mucegai, motiv pentru care chiar și după utilizări indelungate în condiții grele de vreme nu dezvoltă un miros neplăcut. În plus pânza impermeabilă se poate întreține foarte simplu prin ștergerea cu o cârpă uscată a stropilor sau scurgerilor de ulei.