Prelata transparentă

Prelată terasă transparentă

Dorești să iți protejezi terasa de lemn din gradină sau din fața casei împotriva zăpezii și a ploii? Acest sistem cu prelată transparentă este destul de eficient. Este detasabil, asta înseamna că pe timp de vară prelata terasă se poate îndeparta sau rula în partea superioară și prinsă în cureluse. Prelata terasă stă ancorată în bride pe stalpi și în partea superioară. Rezistă la vânt puternic.

Panou prelată terasă transparentă cu bride

Ai o terasă  din lemn sau vrei să prelungești anexa din fața casei pentru a crea un spațiu ferit de ploaie, zăpadă și vânt în care să te relaxezi ori de câte ori ai nevoie? Sistemul nostru cu prelată terasă transparentă este exact ceea ce trebuie pentru o închidere eficientă a terasei și convenabilă. Prin închiderea terasei cu ajutorul unui panou transparent cu capse și bride se crează un mediu protejat împotriva vremii urâte, dar în același timp o zonă care se poate descoperi pe timp de vară pentru a lasa aerul sa intre.

Modul de fixare cu bride al acestui tip de panou transparent se potrivește la terasele din lemn. Prelata terasă transparentă stă fixată în bridele montate pe stâlpi și în grinda de sus, având o rezistență sporită la vânt și precipitații. În plus, pentru a nu se îndoi din cauza vantului, pe margini are o bandă rigidizată. Un panou transparent de acest fel este compus dintr-o folie transparentă termosudată la dimensiunea necesară golului ce se dorește a fi închis și are capse ovale de 42×22 mm fixate pe banda de rezistență de pe margini.

Pentru ancorare, acestă prelată terasă transparentă se fixează prin introducerea prelatei prin capsele existente și rotirea bridei, astfel spațiul din interior se izolează de factorii exteriori.

Unde se pot folosi panourile transparente prevăzute cu capse și bride?

Panourile transparente cu capse și bride sunt un sistem de închidere special conceput pentru terasele și foisoarele din lemn. Ele se pot monta de altfel și la foișoarele construite în grădină pentru obținerea unui loc de relaxare ce se poate folosi de la jumătatea primăverii când temperaturile încep să urce și până târziu în toamnă când încă este plăcut pentru a petrece cat mai mult timpu afară.

Eficiența crescută la condițiile meteorologice recomandă acest panou de închidere a teraselor celor care doresc o soluție de protejare a unui spațiu pe care nu intenționează în mod obligatoriu să-l folosească și iarna dar dispun de un buget limitat. Dintre toate modele de rulouri exterioare transparente aceste panouri sunt cele mai ieftine, dar îndeplinesc cu succes nevoia de închidere a terasei. De aceea, atunci când sunteți în căutarea unui sistem practic, convenabil și ieftin pentru construcțiile din lemn, panourile cu prelate transparente fixate cu bride rotative sunt cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Care este gradul de izolare pentru prelată transparentă cu bride și capse?

Prelatele transparente prevăzute cu bride și capse izolează spațiul în jur de 94% împotriva apei de ploaie și 90% împotriva zăpezii. Panourile nu închid ermetic terasa din interior și astfel permit ca aerul sa circule, prelată terasă transparentă

Cum se montează prelata transparentă cu bride și capse pe terasele din lemn?

Prelata transparentă pentru terase se fabrică exact la cotele dorite de client. Pentru a fi  convins că se potrivesc perfect cu dimensiunea golului pe care îl închid, ele se fabrica în funcție de înălțimea și lungimea acestuia. Iar de la comandă și până la intrarea în posesia panoului durează doar 14 zile, perioadă după care le livrăm la adresa dorită de client, sunt preasamblate și numai bune de fixat pe construcția dorită.

Există unele limitări legate de cotele de fabricare a prelatei, dar în 95% din cazuri prelatele se potrivesc perfect cu construcțiile din lemn, atât pentru terase, cât și pentru foișoare. Montajul acestor rulouri tip prelată terasă transparentă la terasă este extrem de simplu deoarece nu necesită decât  negrese pentru o fixare ușoară.

Cum se poate solicita o ofertă de pret pentru prelata terasă cu bride și capse?

Eurotenda  Paradise este o companie înființată în anul 2008 care deservește atât clienți finali, persoane fizice, cât și persoane juridice care doresc panourile noastre cu prelată terasă transparentă pentru închiderea spațiilor lor comerciale. Indiferent de intențiile dumneavoastră, ne puteți solicita oferta de preț prin contac telefonic sau prin email.

În cazul în care ne solicitați pentru închiderea unui spațiu,trebuie să specificați în cerere pentru a primi o cotație care este înălțimea și lungimea panourilor dorite.

Alte produse ale companiei noastre: copertină retractabilă,   pergolă retractabilă,   folie terasă.