Rulou transparent cu caseta si ghidaje din aluminiu.

Ruloul cu plastic transparent este un sistem pentru a inchide terase si balcoane, cu scopul de a fi protejate de ploaie, vant si zapada, totodata pentru a creea si un climat placut. Folia se ruleaza pe tamburul fixat la partea superioara, care este ascuns intr-o cutie din aluminiu.

Plasticul transparent urca si coboara prin rularea tamburului. Acesta este actionat cu mecanism si manivela de rulare. Folia culiseaza prin 2 ghidaje laterale din aluminiu. Aceste ghidaje au rolul de a inchide spatiile laterale ermetic.  Sistemul de rulare  (inchidere – deschidere) poate fi:

Manual – cu mecanism si manivela.   Electric cu telecomanda/intrerupator.

Video cu noul sistem de autoblocare pentru Ruloul Casetat

 


CUVINTE CHEIE.

Rulou transparent casetat. Plastic transparent inchideri terase, Rulou transparent cu caseta si ghidaje laterale din aluminiu. Plastic transparent  balcoane, folie transparenta. Jaluzele transparente terase si balcoane. Rulou casetat transparent. Producator Bucuresti rulouri transparente casetate pentru terase si balcoane, rezistent la zapada si vant. Copertine casetate transparente balcoane. Preturi rulouri transparente balcoane. Prelate transparente inchideri terase. Prelata transparenta pret. Rulou transparent cu caseta si ghidaje laterale pentru inchideri terase.