Rulou transparent pentru inchideri terase si balcoane.

Acesta este un sistem pentru inchiderea teraselor si al balcoanelor pentru protectia de vant, ploaie si zapada.  Ruloul transparent este compus din folia transparenta, rigidizata pe  margine cu plastic mat si sistemul de rulare cu tambur.

Folia  transparenta se ruleaza pe tambur actionata de mecanism cu manivela. Folia transparenta la partea de jos are o contragreutate. Cand aceasta este coborata, contragreutatea se ancoreaza in 2 carlige, dupa care plasticul se tensioneaza, pentru a sta intins la vant.

 


Cuvinte cheie: Pereti transparenti rulabili pentru terase. Rulouri transparente pentru inchideri terase si balcoane. Pret rulou transparent antivant terase. Producator rulouri transparente balcone si terase. Pret pereti transparanti rulabili pentru terase. Rulou folie transparenta antivant. Rulouri transparente balcon model necasetat simple. Rolete exterioare transparente terase. Firma producator rulouri transparente inchideri terase si balcoane. Rulou transparent necasetat folie 0,8 mm grosime. Rulou transparent simplu,  pentru foisoare, balcoane. Inchidere terase material transparent pret. Folie transparenta pentru terase iarna preturi. Material transparent terase.