Rulouri transparente

Rulouri transparente cu zip

Dorești un sistem de închidere a terasei confortabil și eficient? Rulou transparent cu sistem ZIP este perfect! Profile din aluminiu discrete, folie cu fermoar ce culiseaza prin ghidaje speciale. Rulourile transparente  se fabrică doar cu motor si telecomandă. Nu se ancorează în partea de jos! Închiderea terasei se face printr-o apasare de buton. Rulouri transparente rezistente la vânt puternic și zăpadă.

rulou transparent casetat

Rulouri transparente inchideri terase

Rulourile transparente casetate și prevăzute cu sistem Zip sunt soluția optimă pentru închiderea terasei și crearea unui mediu confortabil și ambient plăcut. Aceste rulouri transparente sunt prevăzute cu profile de aluminiu și sunt confecționate din folie cu fermoare pe margini care circula cu ajutorul unor ghidaje speciale. Acest tip de rulouri transparente inchideri terase sunt fabricate doar electrice și se acționează printr-o telecomandă. În plus, sunt foarte comode deoarece nu necesită fixare în partea de jos a foliei transparente!

Pentru a coborâ și ridica sistemul de rulouri transparente casetate tot ce aveți de făcut este să apăsați pe un buton de pe telecomanda. Și astfel, terasa sau balconul dumneavoastră vor fi complet protejate de ploaie, vânt și zăpadă. Sistemul Zip prevazut cu câte un fermoar de fiecare parte a foliei permite o fixare sigură deoarece elimină toate spatiile prin care s-ar putea produce infiltrațiile și în acest fel, chiar și pe vânt puternic, folia transparentă nu iese din ghidajul său.

Unde se pot folosi rulourile transparente?

Rulourile transparente casetate și prevăzute cu sistem Zip se pot folosi pentru închiderea balcoanelor, teraselor și foișoarelor. Combinate cu un acoperiș retractabil Persa, ele se pot utiliza pentru închiderea terasei exterioare pe toate laturile fiind ideale pentru crearea unui spațiu exterior ferit de precipitații și de vânt pe terasa balconului sau în interiorul unei terase spațioase de la un etaj înalt sau pentru restaurantul ori cafeneaua dumneavoastră, dacă vreți să le oferiți clienților un spațiu în aer liber care pe vreme capricioasă se poate izola de exterior.

Care este gradul de izolare a unui rulou transparent zip?

Rulourile transparente izolează terasa de 99% din precipitații, riscul de infiltrații este eliminat  aproape complet. Astfel rulourile sunt un sistem sigur de ținere la distanță a apei de ploaie în zilele de vară cu furtuni, dar și iarna când ninge. Ca mod de funcționare, aceste rulouri transparente cu zip se bazează pe un sistem foarte eficient. Ele au doua ghidaje laterale înguste de doar 35 mm, o casetă sub formă de cutie în partea de sus, acolo unde se rulează folia transparentă, iar jos, spre deosebire de sistemele clasice, nu au nevoie de ancorare.

Cât de simplă este montarea unui rulou transparent?

Dacă doriți să închideți un balcon cu ajutorul rulourilor casetate prevăzute cu Zip, primul etapă pe care trebuie să-o faceți este să măsurați dimensiunea golului. Avem nevoie sa ne transmiteți doar înălțimea și lungimea ruloului necesar dumneavoastră pentru a-l fabrica. De asemenea, un lucru important pe care trebuie să-l rețineți este că din momentul comenzii ferme și până la livrarea ruloului nu durează decât 14 zile.

 Se realizează pe comandă, rulourile transparente casetate cu Zip se potrivesc cu terasa pe care dumneavoastră doriți să-o închideți. În plus, montajul se face foarte ușor deoarece le livrăm preasamblate și astfel pot fi montate chiar și de o persoană fără cunosștințe speciale cu acest sistem de închidere.

Cum se face comanda și care este prețul unui rulou transparent?

După ce v-ați hotărât că sistemul potrivit de închidere pentru terasa dumneavoastră este ruloul transparent casetat, cu sistem Zip, contactați-ne prin telefon sau prin email și transmiteți-ne următoarele detalii:

  • lățimea ruloului;
  • înălțimea ruloului;
  • culoarea profilelor.

După primirea acestor detalii, vă vom intocmi o ofertă de preț în care putem include în funcție de preferințele dumneavoastră prețul montajului în București sau în altă zonă a României. Putem fabrica sisteme de închidere cu folie transparentă care să se potrivească la fix cu arhitectura clădirii unde doriți să izolați și de aceea ne bucurăm de un real succes în rândul clienților din București și alte orașe.

Alte produse ale companiei : copertină retractabilă,   pergola retractabila,   prelată impermeabilă,   folie terasăînchideri terase,  prelată terasă